jacek122 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 proszę o instrukcje jak można to zrobić??- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 użyj szukarki w górnym lewym rogu. Było wiele razy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek122 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 użyj szukarki w górnym lewym rogu. Było wiele razy.... proszę o pomoc nawet nie wiem jakie pytanie -temat wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 było z normalnym wyświetlaczem, ale z bursztynowym to ja się nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 proszę Cie bardzo. http://www.nissanklub.pl/zrob-to-sam/14-primera-p12/47-kasowanie-sygnalu-o-wymaganym-serwisie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ale kolega ma taki wyświetlacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek122 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ale kolega ma taki wyświetlacz WŁAŚNIE MAM TAKI I CZY MOŻNA JAKOS WEJŚĆ W SERWISÓWKĘ??? Witam obecnych Ponowię pytanie czy jest możliwość wykonać wejście do menu serwisowego za pomocą starego typu wyświetlacza. Czy ktoś z Was spotkał się z tym???? Ogólnie z primery jestem zadowolony choć musialem wymienić turbo i tarcze bo oleju ubywalo mnóstwo i trzęsło kierownica teraz mam już spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wejdź w dział Tino lub Almery, bo tam częściej występują BARDZO PODOBNE te wyświetlacze. Ja osobiście też taki mam, ale w serwisówkę nie wchodziłem i nie interesowało mnie to. A Ciebie co w niej interesuje, jeśli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek122 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wejdź w dział Tino lub Almery, bo tam częściej występują BARDZO PODOBNE te wyświetlacze. Ja osobiście też taki mam, ale w serwisówkę nie wchodziłem i nie interesowało mnie to. A Ciebie co w niej interesuje, jeśli można wiedzieć? CIEKAWOŚĆ CZY W MOIM WYNALAZKU MOŻNA COŚ ZROBIĆ -ZOBACZYĆ -PEWNIE POJAWIŁ CI SIE GRYMAS NA USTACH. CIEKAWOŚĆ CZY W MOIM WYNALAZKU MOŻNA COŚ ZROBIĆ -ZOBACZYĆ -PEWNIE POJAWIŁ CI SIE GRYMAS NA USTACH. N CIEKAWOŚĆ CZY W MOIM WYNALAZKU MOŻNA COŚ ZROBIĆ -ZOBACZYĆ -PEWNIE POJAWIŁ CI SIE GRYMAS NA USTACH. I DZIĘKI TOBIE ZNALAZŁEM W ALMERA N16 MOŻNZ WEJŚĆ POJAWIA SIE KOD 000 CZYLI OK. TYP WERSJI I TYLE .ALE JAK FAJNIE WIEDZIEĆ O BAJERACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.