Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

tryb serwisowy na modelu z pomarańczowym wyświetlaczem z 2002 roku

jacek122

Rekomendowane odpowiedzi

użyj szukarki w górnym lewym rogu. Było wiele razy....

proszę o pomoc nawet nie wiem jakie pytanie  -temat wpisać?

ale kolega ma taki wyświetlacz

7cc9d76a634621c5.jpg

WŁAŚNIE MAM TAKI   I CZY MOŻNA JAKOS WEJŚĆ W SERWISÓWKĘ???

Witam obecnych

Ponowię pytanie czy jest możliwość wykonać wejście do menu serwisowego za pomocą starego typu wyświetlacza.

Czy ktoś z Was spotkał się z tym????

Ogólnie z primery jestem zadowolony choć musialem wymienić turbo i tarcze bo oleju ubywalo mnóstwo i trzęsło kierownica teraz mam już spokój

Wejdź w dział Tino lub Almery, bo tam częściej występują BARDZO PODOBNE te wyświetlacze.

Ja osobiście też taki mam, ale w serwisówkę nie wchodziłem i nie interesowało mnie to.

A Ciebie co w niej interesuje, jeśli można wiedzieć?

Wejdź w dział Tino lub Almery, bo tam częściej występują BARDZO PODOBNE te wyświetlacze.

Ja osobiście też taki mam, ale w serwisówkę nie wchodziłem i nie interesowało mnie to.

A Ciebie co w niej interesuje, jeśli można wiedzieć?

CIEKAWOŚĆ CZY W MOIM WYNALAZKU MOŻNA COŚ ZROBIĆ -ZOBACZYĆ  -PEWNIE POJAWIŁ CI SIE GRYMAS NA USTACH.

CIEKAWOŚĆ CZY W MOIM WYNALAZKU MOŻNA COŚ ZROBIĆ -ZOBACZYĆ  -PEWNIE POJAWIŁ CI SIE GRYMAS NA USTACH.

N

I DZIĘKI TOBIE ZNALAZŁEM W ALMERA N16 MOŻNZ WEJŚĆ POJAWIA SIE KOD 000 CZYLI  OK. TYP WERSJI  I TYLE .ALE JAK FAJNIE WIEDZIEĆ O BAJERACH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...