wytryh Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 witam, potrzeba mi jasnej odpowiedzi. Czy kanapa z kombi będzie pasowała do HB? Zmuszony jestem wymienić środek ale nie wiem czy te części są kompatybilne. POZDRO Z Tego co się już dowiedziałem to kombi ma normalny środkowy pas 3 punktowy a HB ma biodrowy. Ale dalej nie wiem czy kanapa i oparcie pasują do HB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 HB ma 3 punktowy pas z tyłu, przynajmniej u mnie. Siedzisko kanapy powinno pasować, zostaje kwestia oparcia. Kiedyś też szukałem dokładnego info na ten temat ale nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A mi się coś kojarzy, że to już na forum było i z tego co pamiętam to nie pasuję ale nie pamiętam dlaczego Może się mylę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wytryh Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 No właśnie sporo szukałem info ale bez konkretów, za chwilę przyjedzie do mnie gościu kombi i obejrzymy, pomyślimy... HB ma 3 punktowy pas z tyłu, przynajmniej u mnie. Siedzisko kanapy powinno pasować, zostaje kwestia oparcia. Kiedyś też szukałem dokładnego info na ten temat ale nic nie znalazłem. Jeśli chodzi o pas dla pasażera na środku to u mnie tylko biodrowy pas No to już pewne. Po oględzinach wynika, że oparcie kanapy jest inne więc nie da rady.No to już pewne. Po oględzinach wynika, że oparcie kanapy jest inne więc nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.