Almera_Przasnysz Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 ok, przyda sie , THX a jak myslisz wina bedzie w tym kablu od kostki? skoro w nim nie ma pradu, sam juz nie wiem, pogadam ze znajomym ojca elektrykiem co on wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A czy zrobiłeś już to co radziliśmy Ci w poscie # 8;10;19;22 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almera_Przasnysz Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Bezpieczniki pod maską i w kabinie ok, wszystkie posprawdzalem miernikiem, ale na tym POWER SECKET pisze ze elektryka bez kluczyka w stacyjce, i tam jest zapalniczka tyl , centralny i oswietlenie tyl i to nie dziala bez klucza, jak kluczyk w stacyjce przekreęce to dziala. moze zle rozumuje opis sam nie wiem. w zamku wszystko wyczyscilem WD i takim srodkiem do styków kostki jak nówka i nic. Mnie ciekawi od czego jest ta kostka, bo napewno nie od centralnego, po lewej stronie: Na ten fotce moze lepiej bedzie widac: Edytowane 31 Marca 2014 przez Almera_Przasnysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 To pozałączaj wszystko w tyle a następnie rozłącz kostkę i zobaczysz czy coś się zmieni. cyt....."pisze ze elektryka bez kluczyka w stacyjce, i tam jest zapalniczka tyl , centralny i oswietlenie tyl i to nie dziala bez klucza, jak kluczyk w stacyjce przekreęce to dziala. moze zle rozumuje opis sam nie wiem"...... Ja Ci napisałem ...z prądem-elektronika działająca bez kluczyka w stacyjce..... dobrze rozumujesz, te rzeczy powinny działać bez przekręcenia kluczyka, nawet bez kluczyka w stacyjce - ale po przekręceniu kluczka również powinny działać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kammaol Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 W moim wypadku padł czujnik znajdujący się wewnątrz zamka. Jak sprawdzić że to on? Bardzo proste. Odpinamy wtyczkę które znajduje się przy zamku i zwieramy dwa kable które tam dochodzą jeżeli nie działa tylko zamek to lampka się zaświeci. Wymiana zamka na nowy to robota na kilkanaście minut a używane w dobrym stanie można kupić za 20-30 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi