BartekZ33 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Temat poruszałem z pięć lat temu ale nie mogę go znaleźć Chciałbym podłączyć, telefon do seryjnego zestawu głośnomówiącego. Wiem, że w podłokietniku są kostki i to prawdopodobnie od tego sprzętu. Coś trzeba dokupić tylko co i jak ? Z góry dzięki za rady A i czy przez to da się puszczać muzykę z telefonu jak już się połączymy do rozmowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walu Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Moze nie koniecznie rozwiazanie wymagajace kabelkow (ale sam takie mam i sobie chwale), ale (chyba?) znacznie tansze i IMAO wygodniejsze (mozesz uzywac w dowolnym z aut, a sama instalacja to 15 sekund). Rozwiazanie o ktorym mowie to:transmiter FM z bluetooth. Parujesz go z telefonem, ustawiasz stacje i heja, masz wszystko na glosnikach (rozmowy, muzyka etc) Przy odpowiedniej klasie urzadzenia, spadek jakosci nie jest specjalnie zauwazalny (no chyba, ze ktos jest audiofilem - ale wtedy polecam sluchawki za 1000 podlaczyc do zety ). Na pewno, w jakichs podziemnych parkingach, albo totalnych zadupiach (tam gdzie fale radiowe maja z roznego powodu problemy) moga wystapic lekkie zaklocenia, ale (przynajmniej mi) nie dzieje sie to specjalnie czesto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 do kostek w podłokietniku musisz mieć dwie rzeczy, stacje dokowania i moduł do komunikacji, który wpinasz do ww stacji. obydwie rzeczy trudno dostępne i dość kosztowne jeżeli nowe. na ebayu można kupić transmiter za około 450 zł Do tego musisz się zorientować czy masz popularnie zwanego comfort boxa czy nie. Podejrzewam, że chcesz się podpiąć pod fabrykę żeby mieć kontrolę z kierownicy, jeżeli tak to jest duża szansa, że comfort boxa masz zainstalowanego. stacja dokująca transmiter BT podłączenie części banalne, ze stacji wychodzi kostka którą wpinasz do kostki w podłokietniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.