Gen Lichiter Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam poszukuje nissana almery 1.5benzyna N16 2001 90km/66kw, nie wiadomo co sie zepsulo w moim aucie, komputery nic nie pokazuja 4 warsztat rozklada rece, akcja wyglada tak, podjeżdzamy pod warsztaty na Szarych ul. Szeregow jest to WOLA, i przekladamy pare rzeczy, wszystko zostanie oznakowane co jest Twoje a co moje, bedzie to trwalo okolo godziny, wiec musimy warować i czekać ;/ czekam na prywatne wiadomosci żeby ew sie dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almera_Przasnysz Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 alle napisz chociaz czy autko pali, czy sie swieci CHECK , jakies objawy, moze dusi sie, gaśnie, to predzej cos sie dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Lichiter Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 w ciagu roku zrobilem 100tysi,wiec było okazji żeby ktoś w nim grzebał, ktoryś z mechaników odłaczył check bo mu z gazem sie gryzł, drugi wydlubal katalizator bo sie stopił, ktoryś spalił zegary, ogolnie silnik padł został wymieniony po czym zmarł właściciel warsztatu a mechanicy na mnie laske położyli, tu powstał nowy obiaw, któremu nikt nie umie zapobiec, mam niby silnik 60tys przebiegu, bez obciażenia działą pięknie, monetę można postawić na krawedzi,pali 8l gazu w mieście co jestem w szoku, ale w przedziale 2-4 tys obrotów obrotomierz szaleje a samochod delikatnie szarpie, ale tylko wtedy gdy sie rozgrzeje, komputery nic nie pokazuja, teorii tysiace, a każda z nich potrzebuje częsci które kosztują, jedni mówia czujnik położenia wałka, rozrzad, cewki, świece, ułamany ząb koła zamachowego, pracuje autem i zaczyna mnie ogarniac desperacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo92 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 No dobrze check odłączony ale do kompa wciąż można się wpiąć, może zacznij od zczytania błędów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 alle napisz chociaz czy autko pali, czy sie swieci CHECK , jakies objawy, moze dusi sie, gaśnie, to predzej cos sie dojdzie No dobrze check odłączony ale do kompa wciąż można się wpiąć, może zacznij od zczytania błędów? Kolega już tutaj się opisywał.http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94710-potrzeba-chwilowej-zamianki-cewek/?do=findComment&comment=976965 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Lichiter Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 komputer bez problemu podłaczony, jedyny bład to grzanie 2 sondy, ale to wina braku katalizatora i nie wpływa na moje objawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.