Mislav Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam, mam mały problem z moim nissanem sunny 92' gaźnik. Otóż nie mogę odpalić auta z rana. Kręci do wyczerpania baterii i nie chce załapać, jeśli się uda, przez resztę dnia pali od strzała. Iskra jest, paliwo dostaje, ale odpalić nie chce. Dodam że problem jest na benzynie i na gazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Najpierw do sprawdzenia akumulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislav Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Przekładany z innego samochodu robił to samo, ten w dieslu też dawał radę. Możliwe jest to, aby robił to przez alternator ? Zauważyłem, że po włączeniu świateł rosną mi bardzo obroty :/ Panowie nie ma nikt żadnego pomysłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Może paliwo się cofa/ Jeśli wzrastają obroty przy zapaleniu świateł, to normalne i prawidłowe. Powinny wzrosnąć ok. 200-250. To samo się dzieje gdybyś miał klimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.