justom71 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Silnik szarpie w zakresie obrotów 1600 -1800. wrażenie takie jak by jeden baniak nie palił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 może wtryskiwacz ci nie domaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justom71 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 może wtryskiwacz ci nie domaga... Mam takie wrażenia jak by jeden baniak nie palił. jak sprawdzić wtryski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justom71 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Z mocą nie ma problemu po terenie wszystko ok. Ale na dobrym asfalcie odczuwam w przedziale obrotów 1600-1800 tak jakby mnie ktoś szarpał do tyłu. Powyżej 1800 jest ok. To szarpanie nie jest silne i w terenie jest niezauważalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justom71 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 przeczyściłem, zapuściłem preparatem "kontakt" wszystkie złączki, wtyczki, masy, gniazdka elektryczne. Autko śmiga nic nie szarpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.