meju Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Potrzebuję pomocy. Chcę kupić czujnik wału korbowego almera N16 1,8 benzyna + LPG 2002 r. Wskazcie stronę, sklep i jakiej firmy kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyc Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 allegro, złomowce, angole na rozbiórkę napisz do przemektom1992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donviczenzo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Najważniejsze, aby dorwać oryginał. Mi padł fabryczny i zakupiłem zamiennik. 2 tygodnie pojeździłem i zamiennik też padł. Potem na allegro dorwałem oryginał nissana i bezproblemowo jeżdżę ponad pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meju Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dzieki za pomoc, też szukam orginału, o zamiennikach słyszalem i nikt ich nie poleca, niestety o orginał uzywany nie jest lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.