Deorex Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Cześć, potrzebuje wymienić te gumowe osłonki które naciąga się na żarówki i reflektory z przodu. Nie mogę tego nigdzie znaleźć i nawet nie wiem jak to się morze fachowo nazywać. Ktoś pomoże? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Gumki na żaróweczki dostaniesz w każdym sklepie elektronicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 http://nissan4u.com/parts/terrano/el_wd21/1990_1/type_6/body_electrical/head_lamp_front_combination_lamp_and_head_lamp_cleaner/illustration_2/ 4- cover-socket (osłona gniazdka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deorex Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Gumki na żaróweczki dostaniesz w każdym sklepie elektronicznym. no właśnie nie bardzo, nigdzie tego nie mogę dostać. Chyba, że mówimy o dwóch różnych rzeczach. http://nissan4u.com/parts/terrano/el_wd21/1990_1/type_6/body_electrical/head_lamp_front_combination_lamp_and_head_lamp_cleaner/illustration_2/ 4- cover-socket (osłona gniazdka) właśnie o ten element chodzi. tylko nadal nigdzie nie mogę go znaleźć:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jeśli szukasz nowych... spisz nr części (pod ryciną w poprz. linku) i do ASO ... kiedy wreszcie facet rozwali cię ceną zmierz średnicę i uderz na szrot, zawsze jeszcze możesz trytytką ścisnąć gdyby nie było idealnie spasowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 no właśnie nie bardzo, nigdzie tego nie mogę dostać. Chyba, że mówimy o dwóch różnych rzeczach. Zasugerowałem się tym .... potrzebuje wymienić te gumowe osłonki które naciąga się na żarówki..... - miałem na myśli te kolorowe gumki np. do oświetlenia deski-zegarów. Sorki za mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.