web12345 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie wiem czy mam je posmarować smarem np:tabotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 tawot, towot ... jak zwał tak zwał, tabot raczej nie masz je w ręku więc widzisz które powierzchnie pracują, przesmaruj delikatnie i po bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tak dla potomności ostatnio wymieniałem sprzęgiełka i w instrukcji dołączonej do powyższych dużymi czerwonymi literkami na pół strony stało NIE SMAROWAĆ NICZYM - SMARUJESZ NIE REKLAMUJESZ! No może nie dosłownie ale sens zachowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmunt72 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Potwierdzam kolegę powyżej. NICZYM NIE SMARUJESZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Kiedyś kupiłem zwykłe AVM-y i w polskiej instrukcji nie było nic o smarowaniu, ale w angielskiej było jakieś "grease ...." , dzwoniłem do sprzedawcy (z Wadowic), usłyszałem że "delikatnie towotem można" ... Ale ostatnio z tego samego źródła kupiłem AVM-y HP i faktycznie, tak jak Saydack pisze grożą utratą gwarancji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Kiedyś kupiłem zwykłe AVM-y i w polskiej instrukcji nie było nic o smarowaniu, ale w angielskiej było jakieś "grease ...." , dzwoniłem do sprzedawcy (z Wadowic), usłyszałem że "delikatnie towotem można" ... Ale ostatnio z tego samego źródła kupiłem AVM-y HP i faktycznie, tak jak Saydack pisze grożą utratą gwarancji . Lemmy tak z ciekawości - kupiłeś AVMy, a później HP to znaczy że pierwsze nie dały rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No niestety ... Przetestowałem je ekstremalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No to chyba podjąłem złą decyzje ostatnio też kupiłem zwykłe AVMy - stwierdzając sam przed sobą że wystarczą :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 może to po prostu moja wina była, dwa razy je rozwaliłem, dlatego za 3-im wolałem dołożyć stówkę i kupić solidniejsze ... a różnicę widać już po wyjęciu z kartonu ... waga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No cóż pojeździmy - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 realnie oceniaj możliwości auta i powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Właśnie o to się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 lemmy a co si się posypało w tych sprzęgiełkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 http://www.fotosik.pl/u/lemmy69/album/1651751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Powiedz mi nie można było dostać gdzieś tylko tego rozsypanego elementu? Reszta wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ogólnie to były 3 awarie: - bieżnia - zębatka - obudowy, zewn. i wewnętrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 No to istotnie nie było czego zbierać - swoją drogą nie sądziłem że avmy można tak łatwo popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 E tam nie było ... Pospawałem je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi