skaktus Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam. Jak wyglądają wasze tłumiki w Juke po 3 latach eksploatacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralina Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam. Jak wyglądają wasze tłumiki w Juke po 3 latach eksploatacji ? U mnie padł po sześciu latach, na złączu, flanszy zgniło.Kupiłem zestaw naprawczy za ok.50-60zł,zrobiłem wstawkę,wspawywując w miejsce zużytej złączki,z robocizną ok.120zł,reszta jeszcze parę lat wytrzyma mam nadzieję.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nie ma to jak uzyskać odpowiedź na posta po 3 latach. Ma to pewne zalety: w 2014 najstarsze egzemplarze miały 3-4 lata, więc informacja o sześciu latach nie miała nawet szans się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-k-s Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ma to pewne zalety: w 2014 najstarsze egzemplarze miały 3-4 lata, więc informacja o sześciu latach nie miała nawet szans się pojawić. Ja założyłem przelotowy wydech z kwasówki ,przeżyje samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.