Karolg Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam posiadam promere 2.0td ostatnio wymieniłem dwa przednie czujniki abs ale jeszcze pojawił mi się bład nr 63 czyli przekaznik systemu .Może miał ktos juz taki przypadek bo troche utknołem i nie wiem gdzie tego szukac jak sie za to zabrac .Obcja szukaj duzo mi nie dała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Prosze zapoznać sie z tematem:http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60380-p11144-abs/Może cos Ci to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolg Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Temat ciekawy troche nakierował mnie ale zastanawia mnie ten przekaznik systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zobacz czy gdzieś wtyczka nie jest zaśniedziała,nie dostaje się woda itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolg Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jutro z rana powalcze z tym tematem ,mam nadzieje ze pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak rozwiążesz to napisz co było przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolg Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W sobote troche pogrzebałem przy aucie ale z mizernym skutkiem ,przy kolach wszystko dobrze czujniki abs sprawne .Na dodatek dodatkowo wyskoczyl mi błąd 21 -czujnik prędkości koła przednie RH - obwód otwarty czyli cos nie tak od wtyczki w strone komputera abs plus ten 63 .Mysle ze cos jest z komputerem abs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.