vonBuBs Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W czasie normalnej i w miarę krótkiej jazdy nie zauważyłem problemu ale jak w piątek wracałem z Łodzi to w połowie drogi (chyba jak wjechałem na s8) pedał zaczął uciekać i nie odbijał do końca, tak na 1/2 (może 2/5). Zauważyłem też że po takim momencie jak sobie postał z godzinkę to miałem też trudności z wbiciem biegu.Nastepnego dnia po podciągnięciu pedału reagował już normalnie. Wydaje mi się że problem pojawia się albo przy dłuższej jeździe albo przy mocniejszym katowaniu.Ktoś coś wie co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W pierwszej kolejności wymienił bym płyn, jak to nie pomoże to pompka do wymiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Mam tak samo wykręcę jednego może z dwa bączki i pedał nie odbija do końca płyn wymieniony-jakieś inne sugestje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Też to mam, albo po jakimś katowaniu albo np przy jeździe w korkach. Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Rozmawiałem z kilkoma osobami i w moim przypadku na 99% pada dwumas bo przy gaszeniu też hałasuje mam nadzieje że do maja starczy. Bo uszkodzonego błotnika i tak nie pomaluje. W pierwszej kolejności wymienił bym płyn, jak to nie pomoże to pompka do wymiany... Coobcio gdzieś pisałeś że w Poznaniu dobrze regenerują dwumasy możesz podesłać namiar. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 co ma piernik do wiatraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A ja stawiam na tolka banana, czyli wysprzęglik a po fachowemu serwisowemu automat wysprzęglika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 co ma piernik do wiatraka? Chodzi pewnie tobie o błotnik. Tak mi się wymsknelo bo pare dni temu pewna niewiasta nie widziała że jade i wyjechała mi pod koła z osiedla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 nie, chodzi mi o dwumas a nie odbijające sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Z kimś rozmawiałem i twierdził że miał podobny przypadek i była to wina dwumasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Raczej wina sprzęgła a nie dwumasa bo dwumasa nie ma nic do odbijania pedału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 jako że założyłem temat to powiem tak, że wymieniłem płyny hamulca i sprzęgła na DOT4. Tego samego dnia troche go wkrecałem na obroty i sprzegło uciekło więc pomyślałem że nic to nie dało. Ale kolejne dni już tego nie wykazały i problemu od tamtego czasu nie uświadczyłem. Koszt niewielki bo 60zł zapłaciłem za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 u mnie tez ustao, tak o sie naprawilo...ale ze juz kupiłem pompe i wysprzeglik to wymienie i bede mial swiety spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja dwumasy na jedno masy przerabiam, nie regeneruje ich: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A powiedz Coobcio jak się sprawuje taka przeróbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ja mam też zaspawane ale nie w środku tylko na zewnętrznej części koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 I jak takie coś się Jarku zachowuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Skrzynię biegów nieco bardziej słychać na wolnych obrotach oraz w środkowym zakresie obrotów delikatne wibracje czuć... Pozatym większego dyskomfortu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 dobra. troche auto się pogrzało i postało w korkach i znowu raz tego doświadczyłem. hot_rider Gdzie kupiłeś i ile dałeś za sprzet i wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 ja kupuje w usa ...za ori pompe i wysprzeglik zaplacilem ponad 700zl...wymiana mysle ze 150 zl pochlonie wymienione, hula az milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 http://m.ebay.co.uk/itm/111371016216?nav=SEARCH Czy taki zestaw będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 ja kupuje w usa ...za ori pompe i wysprzeglik zaplacilem ponad 700zl...wymiana mysle ze 150 zl pochlonie wymienione, hula az milo. podaj proszę linka do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zamówiłem exedy i dwumas luka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Hej hej odswiezam temat. Macie jakieś namiary na pompę sprzęgła? Hot Rider jak auto hula po wymianie? Nie zapada się pedał sprzęgła? Ile kosztuje sama pompa bez wysprzeglika i gdzie ja dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 ja mam uzywke swoja, wyglada całkiem ok i mysle ze wymieniłem ją niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi