Kamil STW Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam od niedawna jestem posiadaczem STW i mam problem wymiany amorków pod eibacha. Jeśli mógłby ktoś coś polecic myślałęm nad Monroe lub Kayaba ale nie wiem jak się to sprawdza w praktyce, jakie dokładnie wybrac. BTW szukam lakieru KV7 jeśli ktoś ma namiary. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jeszcze w miarę cenowo wychodzi na przód: KYB UltraSr na tył KYB AGX. albo szukasz Bilstein B6, bądź coś KONI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil STW Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dzieki wielkie rozejrze się jak to cenowo wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.