Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350Z] Jak wam się podoba dźwięk mojego wydechu

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

I tak już wyciszony względem oryginału - doszły dwa środkowe przelotowe tłumiczki :D

Kolektory wydechowe SGM, reszta wydechu też SGM 3" przelot łącznie mający już trzy tłumiczki :P

Edytowane przez Coobcio

Jeszcze tak bardzo nie wciska, obstawiam przy perfekcyjnym ruszeniu jakieś 4,6-4,7 w sprincie 0-100km/h :D

ŁOoo, to będziesz zrywał asfalt tą zabawką.

Ciekawe jak zetka brzmiała przed wyciszeniem.

A idzie jak przecinak, jak nie widać to można z CBRką pomylić :)

Idzie lato, więc zimny łokieć, podkręcone nismo i będzie lep na baby :D

Kolektory wydechowe najbardziej zmieniają dźwięk... Dalej jest prosta rura 3" i trzy małe przelotowe tłumiczki...

Kolektorki wydechowe mam SGM a nie PPE, choć repliki tych drugich także radykalnie zmianiają sound :D

Edytowane przez Coobcio

zab9k wytłumacz mi po co chcesz kupić kolektory, skoro nie oczekujesz konkretnie niczego poza uniknięciem straty - za pół środki płaci się pół darmo, chcesz kolektory dla dźwięku i mocy to musisz zapłacić tyle co za dobry wydech. Możesz pomyśleć ewentualnie o krótkich Stillena

tomoakatomi,

brzmienie, przy jednoczesnym zachowaniu mocy. To jest to czego oczekuję. A bajki o półśrodkach i co tanie to złe, to już się od takich forumowych bohaterów nie raz się nasłuchałem :) Szczególnie najwięcej mają do powiedzenia Ci, którzy najmniej grzebią w swoich samochodach. Także no-offence, ale pytania kieruje do Coobcia :)

gorący_jeźdźcu a skąd takie przypuszczenia, przecież to nierdzewka "SUS-304 stainless steel"

tylko, że kolektory i tak będą kosztować z 4000 zł jak będą robić - tak jak kiedyś się pytałem, plus nie masz gwarancji mocy, bo jak to powiedzieli: " możemy się pobawić na koszt kupującego "

zab9k skoro uważasz, że piszę głupoty i jestem bohaterem opowieści - ok, nie musimy ciągnąć tego tematu - pisz zatem sobie PM z Kubą a nie zadajesz publicznie pytanie

ja nie piszę jak zmieniać zmienne fazy rozrządu i spalanie stukowe np, bo to wie najlepiej z osób na forum Kuba i też się go pytam, czy też po prostu mi to robi jak zrobił ostatnio bardzo ładnie

OBX brzmienie na pewno zmieni ale nie wiadomo czy nie zabierze mocy - trzeba to zweryfikować na hamowni, ktoś musi kupić, trzeba założyć no i shamwoać auto przed i po montażu...

Rdzewieć nie będzie OBX zapewniam :)