Carlos217 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Od dłuższego czasu, w kabinie na postoju po jeździe wyczuwalny jest zapach spalonego ojeju, z problemem borykam się już bardzo długo, ostatnio wymieniłem uszczelki w rurkach doprowadzających olej do turbiny. Lecz już się poddałem, nie mam pomysłu, może ktoś miał podobny problem i w jakiś nieznany mi sposób rozwiązał go, proszę o sugestie lub wskazówki, bo mnie szlak trafia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enku Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 wejdz do konału ( jak masz ) odpal auto niech ktoś przytyka tłumik z tyłu zobacz czy gdzieś nie będzie syczało lub odkapcało tłumika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam Mi pomoglo wyczyszczenie interkulera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 dobra więc co do zapachu spalin to nie ten zapach. Może i muszę interkuler wyczyścić. Rozumiem, że w warunkach domowych tego nie zrobię? jak się do tego zabrać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zciagasz gril zdezak Odrecasz opasko od wezy dwoch i dwie sruby mcujace interkuler Wyciagasz przeplukac i gotowe Przeprsszam za pisownie pisze z telefonu Zspomnial bym? Masz silnik 1.9 dci z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 tak silnik 1.9 dobra zapytam inaczej, szukam osoby lub warsztatu który mi takie płukanie zapoda mojemu p12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jesli masz obawy zrobic to samemu To musisz pojezdzic po warsztatach i popytac Mysle ze w pierwszym lepszym to zrobia Omijaj stodoly bo cie tylko nsciagna Odkreca i tylko wyleja z niego olej Policza jak za woly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.