Gość mateush Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Szanowni Forumowicze, Ostatnio stałem się posiadaczem modelu Y61 z roku 2002 z silnikiem 3.0D, wersja długa. Razem z autem dostałem od poprzedniego właścicela trochę części, które nie są mi potrzebne. Planowałem to wyrzucić, ale pomyślałem, że może będzie jeszcze z tego jakiś pożytek i ktoś tutaj będzie zainteresowany jakąś zamianą. Interesuje mnie "cokolwiek" do Y61: dodatkowe oświetlenie, felga stalowa, drabinka, bagażnik, szekle, elementy wnętrza, liny, części do wyciągarek, cokolwiek innego Oto co mam "na wydaniu": 1. Zabudowa wyprawowa. Wykonana z drewna, podobno jest wszystko co potrzebne, wystarczy tylko skręcić i pomalować. Szuflady na rolkach. Nie montowałem tego w aucie: 2. 5 opon w rozmiarze 265/70/16: - Runway Enduro HT (stan 4/5) - Dunlop T635 Grandtrek (stan 4/5) - Dunlop AT20 Grandtrek (stan 4/5) - Dunlop Grandtrek (stan 2/5) - Dunlop Grandtrek (stan 2/5) 3. Wnętrze bagażnika: dywan, dolne boczki (prawa i lewa strona), tapicerki na drzwi bagażnika (lewe i prawe). Pokryte nowym materiałem, wyglądają jak nowe. Plastikowe elementy nieco porysowane. 4. Filtr K&N. Stan bardzo dobry, wyczyszczony specjalnym środkiem tejże firmy. Razem z filtrem olej do nawilżania filtrów K&N (pół butelki). 5. Drzwi bagażnika lewe (te z klamką). Z rdzawym nalotem w dolnej części. Kolor bordowy. (zdjęcie wkrótce) 6. Sprzęgło i docisk. Nie wiem czy to reprezentuje jakąkolwiek wartość: Oferty proszę przesyłać na matg@o2.pl lub pisać na prywatną wiadomość. Jeśli nie będzie chętnych to wszystko idzie na śmietnik. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigana Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 interesuje mnie fotel tył za pasażerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.