Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Oddam / zamienię części do Y61: zabudowa wyprawowa, opony, wnętrze bagażnika, etc

Gość mateush

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Forumowicze,

Ostatnio stałem się posiadaczem modelu Y61 z roku 2002 z silnikiem 3.0D, wersja długa.

Razem z autem dostałem od poprzedniego właścicela trochę części, które nie są mi potrzebne. Planowałem to wyrzucić, ale pomyślałem, że może będzie jeszcze z tego jakiś pożytek i ktoś tutaj będzie zainteresowany jakąś zamianą.

Interesuje mnie "cokolwiek" do Y61: dodatkowe oświetlenie, felga stalowa, drabinka, bagażnik, szekle, elementy wnętrza, liny, części do wyciągarek, cokolwiek innego :)

Oto co mam "na wydaniu":

1. Zabudowa wyprawowa. Wykonana z drewna, podobno jest wszystko co potrzebne, wystarczy tylko skręcić i pomalować. Szuflady na rolkach. Nie montowałem tego w aucie:

rizxoo.jpg

2. 5 opon w rozmiarze 265/70/16:

- Runway Enduro HT (stan 4/5)

- Dunlop T635 Grandtrek (stan 4/5)

- Dunlop AT20 Grandtrek (stan 4/5)

- Dunlop Grandtrek (stan 2/5)

- Dunlop Grandtrek (stan 2/5)

e5qwpg.jpg

3. Wnętrze bagażnika: dywan, dolne boczki (prawa i lewa strona), tapicerki na drzwi bagażnika (lewe i prawe). Pokryte nowym materiałem, wyglądają jak nowe. Plastikowe elementy nieco porysowane.

r1hras.jpg

4. Filtr K&N. Stan bardzo dobry, wyczyszczony specjalnym środkiem tejże firmy. Razem z filtrem olej do nawilżania filtrów K&N (pół butelki).

2cmssqd.jpg

5. Drzwi bagażnika lewe (te z klamką). Z rdzawym nalotem w dolnej części. Kolor bordowy.

(zdjęcie wkrótce)

6. Sprzęgło i docisk. Nie wiem czy to reprezentuje jakąkolwiek wartość:

mljimr.jpg

Oferty proszę przesyłać na matg@o2.pl lub pisać na prywatną wiadomość. Jeśli nie będzie chętnych to wszystko idzie na śmietnik.

pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...