matber1 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jak w temacie. Ma ktoś z was do sprzedania tylny dyfuzor? Znalazłem fajny w US ale cena jest zaporowa. Bede wdzięczny za pomoc. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ja mam carbonowy ale nawet jakbym chcial go sprzedac to cena nie bedzie atrakcyjna a jezeli szukasz vis`a to szykuj co najmniej 3koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ten który mi się widzi wychodzi 1300$ plus przesyła i cło....spokojnie poczekam na jakąś aukcje i postaram się taniej wyrwać. dzięki za info. ps jak możesz to wstaw zdjęcie tego który masz, bede wdzięczny. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.