Zigzag Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam! Może ten temat był już gdzieś na forum poruszany, ale nie znalazłam, więc z góry przepraszam za ew. dublowanie wątku. Pytanie dotyczy śrub do oryginalnych alufelg do K12. Nie mogę znaleźć dokładnych informacji, jakie śruby/szpilki/nakrętki trzeba kupić do oryginalnych alufelg K12. Wiem tylko, że są to śruby 4 x 100, ale jakie dokładnie? W ASO sprzedawca powiedział, że to są te same, co do felg stalowych. Ale ja mam je zamontowane w samochodzie, a będą świeże felgi i chcę kupić nowy komplet śrub do nich. Felgi są takie jak na załączonym obrazku, r15. Poza tym nie mam zielonego pojęcia, czy do tych śrub potrzebne są jeszcze jakieś dodatkowe nakrętki? Będę wdzięczna za linki do stronek z odpowiednimi śrubami do tych felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Wygląda na to, że obojętnie czy do stalówek czy alusków, śruby są takie same http://allegro.pl/listing/listing.php?string=micra+k12&search_scope=category-18736 U mnie w Tino nakrętki również pasują do obu rodzaji felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.