Misiorex Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam.Mam poważny problem od dłuższego czasu.Jak jezdze rano autem po miescie to ze skrzynia jest wszystko w porzadku.Kiedy przejade sie autostrada jakies 30km. i wjade do miasta to mam problem z wlanczaniem biegow .Lewarek na luzi bardzo ciezko chodzi w lewo i w prawo .Biegi trzeba wyciagac z biegu przy wlaczonym sprzegle. .Trzeci bieg trzeba szukac zeby go wlaczyc.Tak sie dzieje kiedy olej w skrzyni sie zagrzeje.Wydaje mi sie ,ze jest to problem mechaniczny.3miesiace temu wymienilem olej na 75W90 API GL5.Bardzo prosze o pomoc. Moze ktos pomoc?Bardzo prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 poczytaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/92624-problemy-skrzynia-biegow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.