Ghost1983 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie, wyrobił mi sie zawias w drzwiach p12 kombi od kierowcy i chcem zamówić ale znalazłem od heczbeka tylko nie wem czy bedzie pasowało do mojego kombi sadze że tak ale wole sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 drzwi te same PRZEDNIE są w każdej wersji więc powinno pasować, co innego z tylnymi tu są inne w każdej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genekp12 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A pytanko czy drzwi przednie w p12 2003 są takie same jak w modelu z 2005 roku?? Czy musi być konkretny model jak na tabliczce znamionowej pojazdu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 powinno być to samo, zmieniono tylko wygląd wnętrza - klamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genekp12 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dzięki bo musze wymienić właśnie prawe drzwi a znalazłem z 2005 w wersji heczbek a nie wiem czy bd pasować do mojego kombika :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 może weź miarkę i pomierz dokładnie, i niech sprzedawca zrobi to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genekp12 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Widzę, że teraz nie jesteś pewny tego co pisałeś wzceśniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 najlepszą metodą jest sprawdzenie aby wyeliminować jakąkolwiek pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie, wyrobił mi sie zawias w drzwiach p12 kombi od kierowcy i chcem zamówić ale znalazłem od heczbeka tylko nie wem czy bedzie pasowało do mojego kombi sadze że tak ale wole sie upewnic. Zawias z hatchbacka pasuje do kombi i na odwrót rzecz jasna również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genekp12 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dzrwi z heczbeka 2005 pasują do kombi tylko z wiązkami elektryki są problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi