Motyl22 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam forumowicze. Po 4 latach uzytkowania opuszczam forum.Almera trafiła w nowe ręce, wiem ze bedzie im sluzyla dlugi czas. Dziekuje Wam za wszystkie porady dotyczace mojego autka. Teraz nowym nabytkiem u mnie jest Peugeot 307 po lifcie rowniez diesel pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dobry wybór. Na pewno lepiej wykonany niż N16. Jesli masz tam 1.6HDi 110KM to całkiem sympatyczny silnik. Co prawda jeździłem nowszym 8 zaworowym ze 112KM ale myślę, że 16 zaworowy niewiele się rózni. Jesli trafiłes fajna sztukę której elektronika nie była łatana u mietka, to powinienes być zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voseba Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja 2 lata temu zamieniłem n16 na peugeota 407, ale jakoś nie mogę przestać zaglądać na to forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Widzę, że dużo ludzi się przesiada na tę lepszą część francuskiej motoryzacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voseba Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mam sw z 2.0hdi, przyjemne autko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motyl22 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Koledzy zakupilem 307 2g 2.0 hdi 136 km 320 mm lata to jak nie wiem niby nie bity jechalem czujnikiem lakieru, 2 dekry 2010 i 2012 pzrebieg na nich 186 wymieniona dwumasa. ogolnie lata mimo ze wczoraj wyskoczyl blad i odczytalem ze z egr ale nic sie nie dzieje nie wariuje tzreba rozebrac i wyczyscic m,usze sie sporo nauczyc o tym aucie ale wygodnie sie tym lata, z nissana tez bylem zadowolony mimo ze nieuki w moim miescie potrafia psuc auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 N16 nie miałem, jeździłem okazyjnie tą z silnikiem 1.8. Jak dla mnie wykonanie tego auta oraz prowadzenie tragiczne i przesiadka na obojętnie jaki samochód to będzie niebo a ziemia N15 w latach swojej świetności na tle konkurencji wypadała super, bo była bardzo dopracowanym samochodem, a materiały użyte do produkcji były najwyższej jakości, tak N16 to zupełne zaprzeczenie swojej poprzedniczki. N15 wymieniłem na Accorda VI i nie żałuję, celowałem w Primerę P11.144 - ale jak u handlarza te 2 auta stały obok siebie i je sobie porównałem to niestety, ale Nissan się chowa. Niby klasa ta sama, a między Accordem a Primerą ogromna przepaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgadzam się. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić wspolczesnego odbiorcy nissana. Juz po materialach wnętrza widać ze te samochody to lipa. Kupują je chyba tylko osoby bardzo nieświadome tego w co sie pakują. Byc moze nissan jpn i USA to inna bajka, ale to co idzie na Europę to porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motyl22 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 chłopaki jakby ktos potrzebowal kola zimowe na stalowkach to posiadam + oryginalne kolpaki nissana nieponiszczone cena za 4 kola (felgi z oponami verdenstein 2 dobre + 2 opony jeszce jeden sezon polataja) 150 zl za komplet, posiadam jeszce szczeki zaciski jarzmo do przodu i to oddalbym za 30 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.