Coobcio Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 402Nm dobre... Wykres ten możesz do kosza wyrzucić, miałeś źle skalibrowaną hamownię tzn źle wprowadzone przełożenie. Odcinkę masz na 7000 a tu wychodzi 6600 i poza tym masz nie zrozumiałe góry i doliny. Pewno jak jeszcze raz na nią pojedziesz to obstawiam że wyjdzie ze 300KM i 410-415Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 przod: 8cali i et 30 tył 8,5 cala et 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dzieki hot rider cenne wskazówki No juz na dniach wpadnie sfrezowany kolektor ssacy z VQ35DE + porting + spacer by Coobcio. Jak przyrost będzie taki jak Coobcio obiecuje to będzie za***iście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Shamujemy sprawdzimy, bez strojenia obstawiam +15-20Nm a mocy nie powinno nic uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak ucieknie to ja dogonimy Czekamy aż kolektor przyjdzie od frezera. Poniedziałek-wtorek ogarniamy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Odebrałem go wczoraj muszę go obrobić no i po weekendzie się widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No i ekstra. Ciekawy jestem efektu Wczoraj jakiś gość na ścigaczu dał mi baty spod swiatel. Ewidentnie brakuje z 500 Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No to zwiększacz momentu obrotowego do twojego REV UP-a przygotowany: Spacer i wszystkie podkładeczki śrubeczki także oczekują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 No to jutro się widzimy Graty się wkładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) No po montażu jak tam wrażenia z jazdy ? Wykres zaopodam jak z firmy wrocę wyszło 272KM i 349Nm - Niuton w pytę podskoczył i to bez dotykania się do elektorniki HaHa pierwszy taki eksperyment w PL a obstawialem że 15-20Nm dojdzie no i doszło równo 20 :) Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Nie bądź taki skromny niuta wyszlo 351 Dziś przelece się na trasie i opisze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 o w mordę moja nie omylna pamięć do wykresó mnie zawiodła wyszło bodajrze 351,6Nm dobra zaraz z firmy wstawie wykresa i nałożę odrazu to co miałeś na to co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 To była pierwsza Zetka w Polsce która dostała Twój spacer i kolektor z de? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Yeap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mam nadzieje ze były wcześniej chociaż testy na zwierzętach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Łukasz powinieneś być dumny bo inni będą już tylko kopiować po tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 :-) no fajna zabawka. Prosta robota a 20 Niuta poszło w gore. Na razie głównie w zakresie 3-5 tys ale po strojeniu powinno być lepiej. Ale ze strojeniem poczekam na koniec jak wrzucę resztę zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Proszę co dały nasze mechaniczne mody w tym niedocenianym silniczku jakim jest REV UPik : Teraz koniecznie trzeba go dostroić.... czuję że silnik się meczy i pracuje na mieszance dalekiej od optymalnej z racji tego że ma beznadziejne mapy na stany z bardzo ubogą mieszanką stąd brak ciosu z dołu no i jeszcze dolot który masz ma większą średnicę jak fabryka przez co przepływomierz pracuje na niższych napięciach... Ps. W dniu testowania nowego kolekotra ssącego mieliśmy wyższą temperaturę oraz niższe ciśnienie - oba te czynniki nie korzystnie wpływają na moce !! Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jechałem wczoraj na trasie i chyba faktycznie czuć te niuty od 3-5 tys. A może to tylko psychika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Hehe żeby na pewno było czuć różnice to trzeba CI ze 300KM zrobić i 380Nm byś mogł łoić HR i 370Ztki w manualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Chętnie chętnie robimy tyle ile się da ugrac bez doładowania i żeby było bezawaryjnie No i przyszedł spojlerek z carbonu. Montaż planowany na niedzielę tuż przed zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Fajne skrzydełko Duże wymiarowo jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Z tego co pamiętam 57 cali takie akurat do zety pokaże Ci w niedziele Odświeżam temat spojlerka (zdjęcie 3 posty wyżej), nie miałem czasu go zamontować, bo byłem trochę w rozjazdach, ale trzeba się brać za robotę, bo się w garażu przykurzy Zastanawiam się tylko nad jego montażem - jak to zrobić profesjonalnie , żeby przy prędkości 200+ nie pofrunął w siną dal. O montaż podpórek do klapy się nie martwię - przykręci się do klapy śrubami i powinny trzymać. Zastanawia mnie jak skutecznie (mocno) zamocować samą lotkę z carbonu do podpórek? Czy samo wiercenie dziur w carbonie i przymocowanie do podpórek na śruby zda egzamin? Boję się , że opory powietrza powiększą średnicę dziur montażowych w lotce i wykona ona niekontrolowany lot uderzając w auto jadące z tyłu... może dramatyzuje, ale zastanawia mnie to... No i stało się - po 2 miesiącach wziąłem się za spojler. Trochę będę go przerabiał, bo jest kiepsko wykonany - nie ma żadnych wzmocnień wewnątrz, więc będzie trzeba trochę porzeźbić i go wzmocnić , żeby go nie wyrwało. Podpórki też wykonane niechlujnie - i tu tez masowa produkcja do poprawki. Tak więc będzie trochę roboty. Montaż przewidziany za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Z tego co pamiętam to 26 jest EŁK - wyrobisz się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ełk jest 24 sierpnia. Ze spojlerkiem na pewno się wyrobię. Myślę , że na następny weekend będzie na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi