masir Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Prosiem bardzo Ebay.com aukcja nr 131302845417 Parę ujęć z wczorajszej sesji zdjęciowej. W niedzielę kontynuacja sesji - zdjęcia nocą. Mała oryginalna lotka poszła na złoty mat, wydaje mi się , że korzystniej Jak dla mnie - Super! : - ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wszystko wygląda mega oprócz dużego spoilera na klapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 całość na tak nawet tylni parapet ujdzie tylko koniecznie wywal tą seryjną lotkę z klapy bo dziwacznie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 całość na tak nawet tylni parapet ujdzie tylko koniecznie wywal tą seryjną lotkę z klapy bo dziwacznie to wyglada Chętnie bym wywalił tą lotkę tylko że to jest dużo pieprzenia, bo jest przymocowana na śruby i klej i kiepsko to odchodzi, potem trzeba by jakoś załatać dziury i jeszcze raz pociągnąć złotym matem, choć przyznaję , że też drażni moje oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 za***isty, tylko jeszcze niech moc pod maską się zgadza z wyglądem zewnętrznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Na razie ostatnie grzebanie w wolnossaku kolektory wydechowe i nowe waleczki ale już powoli myślę o kompresorku pro charger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jak kompressor ma iść to szkoda kasy na wałki Kolektory jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Coobcio a warto pchac siano w te drogie ppe gdyby faktycznie miał iść kompresor czy wtedy coś tańszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Coś tańszego, tanie i sprawdzone od ręki Mam Megan Racingi... Jak masz kompressor to już nie działają zjawiska falowe w wydechu, najistotniejsze jest to by jak najszybciej pozbyć się spalin z komory spalania... Nawet droższego Stillena nie ma co pchać bo ma ma mniejsze wyjście jak Megan Racing. Obstawiam że w wolnym ssaku MG doda ze 5-6KM, Stillen 8-9KM a SGM może ok 12-13KM mowa o silniku REV UP... Po doładowaniu kompressorem przyrosty będą znacznie większe po wymianie kolektorów. Edytowane 28 Września 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 A SGM to masz na myśli PPE z tym merge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 TAk pomyliło mi się SGM to jeszcze wyższa półka... Chodziło mi o PPE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Parę nocnych ujęć No niebawem pewnie będę targał kolektory Stillena dla swojej Niuni, ale montaż i tak przewidziany na marzec Szukam też Racelogic Performance box - ze względu na cenę najlepiej używany - jak ktoś ma na sprzedaż to piszcie Ewentualnie może są chętni na zakup grupowy nowych urządzeń? Wtedy pewnie byłaby jakaś zniżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kolektorki fajna sprawa dobrze że się przekonałeś Po kolektorach się wystroi i odcinkę podniesie Ps. czyli jednak bardziej w stronę kompressora idą zmiany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jeszcze nie wiem a czemu w stronę kompressora? Te kolektorki pod turbo słabe będą? Przekonalem się do stillenow bo wszyscy je chwalą a różnica między stillenami a ppe z przesyłka podatkiem itp to będzie z 8-10 tys a tylko parę koni więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pod turbo nie beda przypadkiem za dlugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Coobcio wpadnę do Ciebie 30 marca - wsadzimy kolektory, wypieprzymy katalizatory i zobaczymy. Będzie trzeba przerabiać wydech ten co mam (x-pipe lub y-pipe) czy zostawiamy jak jest? Myślisz , że strojenie po wywaleniu katów i z nowymi kolektorami coś da , czy znów 0,5 konika? Zbliża się 2015 rok - trzeba zakupić nowy kalendarz na ścianę. Zdecydowałem się na taki, bo podoba mi się listopad http://issuu.com/welovecars/docs/kalendarz_2015x7_nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 nissan ładny ale gdzie taki ładny wiatrak stoi i to całe otoczenie też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A to u mnie na działce robione No i stalo się... już nie zobaczycie na drogach Zetki WCI17721... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 sprzedałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie mów ze rozbiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Rozjebales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jak to ?! :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 chyba że poszedł za granice np do Ruskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 A może tablice zmienił na prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nie trzymaj w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi