Bydle Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 On buduje napiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 w jaki rejon Polski poszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zamienił się z mikołajem na renifery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ok ok nie będę taki, bo widzę , że spekulacji nie ma końca Nie, nie sprzedałem Nie, nie rozbiłem Nie, Ruskom za ruble nie oddam A nawet nie zamieniłem się z Mikołajem A może tablice zmienił na prywatne Konkurs wygrywa TheMan Spy foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 hahah ale nam zrobiłeś psikusa, ja już miałem sie pytać czy częśći nie bedziesz sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Mogę Ci sprzedać tablicę WCI 17721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 KOZAK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzwonili z Urzędu Komunikacji, że oryginałki już czekają na odbiór w poniedziałek jadę Ach i z USA leci jeszcze carbonowa ramka na tablicę rejestracyjną z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ach i z USA leci jeszcze carbonowa ramka na tablicę rejestracyjną z tyłu widziałem takie w Selgrosie za 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Z oryginalnego carbonu? Ta na szczęście też nie była droga - łącznie z przesyłką wyszło 25 USD A i to rozmiar USA więc wątpie by była dostępna w PL. W ogóle w Europie nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Raczej wątpię aby oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Przyszla ramka pod tablice ( dlugooczekiwany smaczek) i oczywiscie nie pasuje. f*ck!! Carbon zakrywa część liter przez co Z33 wyglada jak 733. No i czeka mnie rzezbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 bo w zyciu trzeba być artystą sam wiesz nowe doświadczenie Cię czeka!! powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 He he dokładnie przerabialem to już na wielu częściach. Zderzaki progi spojler wszystko pierwotnie pasowalo jak pies do jeża ale trochę rzeźby i teraz jest git. O dziwo maska pasowała bez żadnych przeróbek. Ale z takim banalem jak ramka pod tablice nie spodziewałem się żadnych problemów no cóż życie... Umówiłem się z firmą Hydrotransfer na wizytę u nich jutro przed Night illegal Warsaw Pokażą mi wzorniki, omówimy parę tematów i zostawię im na próbę jakiś element. Jak wyjdzie łądnie to jedziemy wnętrze auta Tytanowe koncoweczki "Fairlady Z" zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jaka średnica końcowek 115mm może ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 4,5 cala = 115 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 To jest tak nakładane tylko i od dołu dokręcane śrubą żeby się trzymało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 no ładnie ładnie ale nie ma co się rozdrabniać, trzeba dmuchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 To jest tak nakładane tylko i od dołu dokręcane śrubą żeby się trzymało? Tak, na razie jest na docisk, ale chyba przewiercę wydech , wsunę śrubkę i założę od wewnątrz nakrętkę- będzie pewniej trzymało no ładnie ładnie ale nie ma co się rozdrabniać, trzeba dmuchnąć Chyba masz rację, to faktycznie daje kopa, poza tym jestem podjarany tym ,,psssssttt,, w Twoim Infinity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 kolektory, wydechy, doloty aj tam jak auto nie jest na zawody i nie ma konrketnych ograniczeń to co tu się zastanawiać, ECU już odblokowane masz - trzeba wykorzystać jego potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Właśnie zamówiłem zza Wielkiej Wody kolektorki wydechowe Stillena ze stali nierdzewnej. Za jakieś 3 tygodnie powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Przyszły kolektorki jaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi