Bydle Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Na jaki przyrost mocy liczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ładne jaki jest koszt zakupu takich kolektorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ile Bog da. Chciałbym na kolektorach zlamac 290 KM na Coobcioeej hamowni Koszt w sumie 933 usd z czego 700 usd to kolektory, 65 usd wysyłka i 168 usd podatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Drogo jak diabeł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Drogo jak diabeł.. Banan na twarzy podczas otwierania paczki jest bezcenny... za wszystkie inne rzeczy zapłacisz kartą Mastercard Przez souvenira jaki dostałem od Amerykancow mam teraz dylemat która fajniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Oczywiście, że rameczka stillena A jak nie chcesz jej używać to z chęcią ją przygarnę Edytowane 12 Lutego 2015 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Mi też się Stillen bardziej podoba ale chyba będę musiał zrobić pod te ramke tablice z mniejszymi literami bo będzie tak jak w przypadku tej oryginalnej carbonowej ze bedzie zaslaniac litery. Musze to sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Stillena fajniejsza !! No z kolektorkami pod 290KM będzie i dojdzie z 10Nm więc będzie już ponad 370 Ciekawe jak brzmienie na twoim wydechu się zmieni Edytowane 12 Lutego 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tez jestem ciekawy. Przy okazji kolektorów pogrzebiemy cos jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Łukasz a ty nie planujesz montaż turbo za jakis czas? Bo jesli tak to czy te kolektory nie będą bezużyteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Możliwe, że planuje ciągle nad tym myślę. Na razie wziąłem się za wolnossaka i go dokończę , a jak będzie mało to jedziemy w turbo tym bardziej , że podjarałem się pssst w Coobcia Infie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Spróbuj jazdy na torze możliwe że zmienią ci się priorytety albo wraz z turbo je połączysz:) Edytowane 15 Lutego 2015 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Przy single turbo mozna je wykorzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No autko odstawione. Się robi się Uszczelki pod kolektory juz dorobione. Kolektory ida w koc termoizolacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Uszczeleczki spoko wyszły, ciekawe co to na rolkach wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 No zobaczymy. Tymczasem spy foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Jakiej grubości bandaza uzywales? Ja u siebie dalem 2'ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Zadzwonili chłopaki czy bandażować powiedziałem bandażować, ale nie wiem jaką grubość dali. Chyba za jednym zamachem zrobię decaty i skończę wydech raz na zawsze. Po założeniu kolektorów okazuje się , że brakuje kilku cm żeby połączyć je z resztą układu, więc i tak trzeba rury dorabiać i tak. Więc chyba lepiej przemyśleć jakie rozwiążanie wybrać (przelotowe rury, jakieś tłumiki, y-pipe, x -pipe) i zrobić od razu tak by grało i buczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Stilleny delikatnie szerzej na boki odstają ale żeby długości zbrakowało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jak ma foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 A nie beda dotykaly preta kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Co myślicie o połączeniu kolektorow z reszta wydechu przy pomocy takich downpipow? Przy okazji katalizatory bylyby z glowy Ok downpipy z kwasóweczki zamówione. Będzie już wszystko zmienione od stożka po końcówki wydechu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No i gittara nie muszę bić do firmy z flanszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ciekawe co dołeczki wypluwa? No i czy nie będzie za głośno? Roleczki nie dołeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi