Gość sapcio Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, w zeszłym roku kupiłem Patka (4.0 + LPG), niestety po przejechaniu 1000 km okazało się, że silnik padnięty Po paru miesiącach szukania nowy motor już jest w samochodzie, ale pojawił się problem z którym mój mechanik nie może sobie poradzić. Wyskoczył CHECK SERVICE SOON. Podłączył samochód pod komputer i okazało się, żę błąd jak w temacie: "Za wysokie obroty na biegu jałowym". Obroty "na moje oko" na luzie to około 1100, po wrzuceniu biegu spadają na 800-900. Czy spotkaliście się z takim problemem i podpowiecie jak to rozwiązać. Zaznaczę, że Patek jest z 2005 roku i jest to wersja z USA, 4.0, automat pozdrawiam i z góry dzięki za odp. sapcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jaki błąd wyskoczył? Podaj dokładny symbol: Pxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.