janosiku1 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Jestem posiadaczem nissana note od roku ogólnie jestem zadowolony. Wczoraj jednak przytrafił mi się pewien problem. Po zaparkowniu i zaciągnięciu ręcznego na maksa powstaje pomiędzy lewarkiem skrzyni biegów a lewarkiem ręcznego - szpara wielkości 2- 3 cm i pech tak chciał że akurat wpadł mi tam cukierek . Próbowałem sie tam dostać rozebrałem tunel przedni ile sie da - jednak w żaden sposób nie mogę dostrzec tego cukierka . Proszę o pomoc. Co w takim przypadku mam zrobić - czy konieczny jest serwis. Czy poprostu ten cukierek w niczym tam nie bedzie zawadzał. Proszę o odpowiedz - temat dla mnie jest pilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie powinen w niczym przeszkadzać. Z czasem ulegnie biodegradacji . Ale muszę zonaczyć o siebie o co chodzi bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić żadnej szpary po zaciągnięciu ręcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosiku1 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Zdjęcie gdzie wpadł cukierek poniżej. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez janosiku1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 bez paniki, najwyżej osy będą chętniej zaglądać do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dokładnie, szkoda zachodu z rozbieraniem. Nic tam nie może się przytrafić zwłaszcza, że cukierek pewnie jest już do czegoś przyklejony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Gorzej jak mrówki go zwąchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Makrofag Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 U mnie takiej szpary nie ma wiec coś jest nie tak zmontowane u kolegi janosiku1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Gorzej jak mrówki go zwąchają Mrófki są wporzo... one mogą wspomniany cukierek wynieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosiku1 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Makrofag też wydawało mi się że coś jest nie tak :/ Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. Najbardziej boję się że ten cukierek się tam roztopi i oblepi jakąś ważną część. Czy moje obawy są uzasadnione? Ewentualnie dokąd prowadzi ta dziura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tam jest moduł sterowania Airbagiem,kable kable kable....i pustka .Z tyłu masz linki i elementy naciągu,nic sie nie stanie ,no chyba że żona wrzuci tam drożdże i wilgoć zrobi resztę Żartujemy sobie oczywiście,ale możesz zapomnieć o ciucielku.Będzie mu tam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Warto chyba jednak podregulawać hamulec u Ciebie, bo dzwignia idzie Ci trochę za wysoko. U mnie też nie ma żadnej szpary po zaciągnięciu ręcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Mi wpadla tamtedy zlotowka... maskownica moze i jest pod dzwignia ale przy probie zabrania monety ktora na niej sie zatrzymala...uchylila sie do wewnatrz i note zezarl bilon. Tandetnie jest to zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Nagroda za najlepszą usterkę 2014 przyznana! Nagrodę wyślemy pocztą Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosiku1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Podac adres ?? / Dziekuje wszystkim za odpowiedzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Hehe,nie przejmuj się czasami jest tak wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi