reddragon Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam! potrzebuje kupić belki bazowe do p11.144 hb, czy ktoś wie czy takie będą pasować? http://allegro.pl/bagaznik-dachowy-nissan-primera-melkom-i4146786498.html . Jeśli ktoś jest obeznany w temacie to proszę o podpowiedź jakie kupić ewentualnie. Nikt nie ma na swojej p11ce bagażnika na dachu??? Podpowiedzcie coś, chodzi docelowo o zamontowanie rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Musisz podjechać tam gdzie sprzedają bagażniki , łapy i belki ci podpasują pod autko . Wszystko zalerzy od kasy ile chcesz przeznaczyć ,uchwyt rowerowy to dodatkowy koszt .Ja mam kombi i montowany bagażnik do relingów +trzy uchwyty rowerowe . Z tej aukcji to musisz sie zapytać sprzedawcy czy na sedanie czy hatchbacku był zamontowany ten bagażnik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddragon Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 hmm, pytałem sprzedawcy ale nic nie wie bo dostał to od kogoś czy coś takiego, ale prawdopodobnie był na p11ce tylko nie wiadomo której a ja mam po lifcie, może ma ktoś taką wiedze że dachy przed i po lifcie są takie same??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_pl Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja bym obstawiał, że dachy są takie same. A ja podsunę inny pomysł: nie lepiej wypożyczać bagażnik jak już się gdzieś jedzie? Koszt wypożyczania dorówna cenie zakupu dopiero po kilku latach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dach jest ten sam przed i po lifcie. wiec zostaje sie popytać u innych sprzedawców czy bedzie pasować zamiennie z hatchbacka na sedan. Zadzwoń sobie do jakiegoś sprzedawcy i powiedź że masz dwa takie modele samochodu i czy dobierze jeden bagażnik żeby pasował do dwóch aut. Ale tak mi się wydaje że ten bagażnik powinien pasowac miedzy sedanem a hatchbackiem ,drzwi tylne są takie same wieć obstawiam 99% że bedzie pasować . Tu masz z allegro i gość pisze że pasuje do obu wersji . http://allegro.pl/oryginalny-bagaznik-dachowy-nissan-primera-p11-i4134411860.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddragon Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 dzięki pieknie nice-wawa właśnie o to mi chodziło dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.