endriu276 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam. Długo nie odwiedzałem forum ale to chyba tylko dlatego że moja primerka służy bezawaryjnie. Mimo to przychodzi czas na zmiany i chciałbym zamieścić ogłoszenie sprzedaży mojego nissana. Przeglądnołem forum i nigdzie nie widze miejsca gdzie mógłbym krótko opisać moje auto. ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Oczywiście.Tutaj:http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/72-gie%C5%82da/Giełda została przebudowana ze względu na handlarzy którzy pojawiali się tylko po to by wystawić samochód.Teraz trzeba mieć okresloną ilość postów aby móc wystawić przedmiot/pojazd na sprzedaż.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu276 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 o widzisz właśnie o to mi chodziło. DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.