hot_rider Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) kupuj, testuj...nie miałem AIr`a ale zadaj sobie jedno pytanie..ile aut wyścigowych jeździ na powietrzu, oprócz tego democaru STI, którego wrzucili na tor , porobili kilka fotek i stwierdzili: tak to jest zawieszenie na tor! co do air ksporta to jezeli jest takiej jakosci jak reszta ich zawieszeń to wolę jezdzić na serii KW ma fajny system bo zwykły gwint + poduszki które mogą podnieść auto o 2-3 cm w celu pokonania jakiejs przeszkody Edytowane 16 Maja 2014 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Masz link do tego KW ? Wiesz ja nie bede profesjonalnie upalac na torze auta tylko okazyjnie amatorsko i jezeli na moje amatorskie upalanie bedzie sprawdzac sie to bede bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 to to, ale nie pytaj o cenę.. http://www.kwsuspensions.com/kw/info/kw_hls/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Cena zaporowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Z tego co szukałem to takie w miare zestawy sa drogie 7000-11000tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Walke z kolektorami jak narazie przegrywam...wibracje przy skrecie w prawo - Coobcio twierdzi ze problem lezy w konsturkcji ich i trzeba bedzie je przerabiac - dzisiaj wieczorem jade na kanal potwierdzic jego teze i bede szukac kogos kto je przerobi. Edytowane 25 Maja 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wibracje wibracjami powiedz czy wóz ma lepszy cios ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 No jest lepiej - auto lepiej sie wkreca na obroty, ja czuje roznice Jak przygladalem sie starym kolektorom to kanaly wylotowe sa prawie jeszcze raz wieksze w tych nowych - zupelnie inaczej w nie dmucha. A wibracje jezeli potwierdza sie Twoje przypuszczenia a pewnie sie potwierdza to nie wiem czy przypadkiem to nie jest tak ze kolektory sa wyspawane dobrze ale na styk a ja owijajac je tym bandazem nie dowalilem go za duzo bo z lewej strony (miejscami moze byc nawet 1-1.5 cm bo to byl bandaz 2 i kilka razy musialem dookola go owinac przy koncowce) jest go znacznie wiecej niz z prawej jak na zdjeciu i byc moze bez niego by wogole nie wibrowalo. Ale wibracje tak jak by zmalaly czyli tak jak by bandaz troche sie wytral - moze dzisiaj w koncu uda mi sie wjechac na kanal i obbadac sprawe. Felgi przyplynely tydzien temu ale najpierw nie mialem czasu ich przymierzac a pozniej kupilem swoja nowa zabawke - Civic'a i mnie tak zabral ze przez ponad tydzien nie ruszalem nysy. Tak wiec : - z delklami- i bezSam nie wiem jak lepiej - bez delki nie sa takie pelne az.Jest szansa ze zanim wpadna na auto zostana przerobione na typowe "wiaderka" ale zalezy do tego czy podejmie sie tego jakas firma i ile to bedzie kosztowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Mi te dekle sie nie podobają. Bez nich dużo ładniej:) Sama felga kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ruszyło coś w temacie? Bo chciałbym zobaczyć ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Mam juz gwint, opony wbite na felgi i wszystko czeka az bede mial w koncu wolna chwile zeby zalozyc. Moze jakos w ten weekend sie uda tak na koniec sezonu. Musze jeszcze ogarnac nakretki bo przy tych nie moze przykrecic dekli no i dystans bedzie jakis potrzebny. Jak bedzie zalozone to napewno odrazu wstawie jakies zdjecia. Ktos sie pytal jak to wyglada na aucie: jakosc z d*py bo zakladalem je w nocy i zdjecia robilem w nocy bo robie swapa w moim daily nie mialem czasu nawet zalozyc ich. Jeszcze musze teraz znalesc czas na to zeby gwint mu zapakowac ktory juz lezy w domu. A i jeszcze dekle sa do tego ale zostawilem je w drugim warsztacie. Edytowane 9 Października 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ciężko na nich wygląda ale bardzo ciekawie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Musisz za***rdolić tęgi negatyw do tego i będzie kozacko wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jak wpadnie gleba będzie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 i jak tam ? jest już gleba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Na zime nie glebowalem auta - ale gwint juz czeka od 2 miesiecy na zalozenie. Kola oddaje do przerboki na "wiaderka", zmieniam wydech, plus pare zmian wizualnych. W planie bylo do wiosny zrobic jakies 0.4 bara ale puki co to jest moj daily ( bo caly czas mam problem przy swapie Civic'a ) i nie mam mozliwosci odstawic auta nawet na wyspawanie pipeingu pod trubo a na sezon chce jezdzic wiec nie wiem czy sie uda w tym roku. Napewno wleci jakis spacer, moze jakies ostrzejsze walki no i wystroic to trzeba bedzie u Coobcia - wszystko zalezne tak naprawde od czasu i rozwiazania problemu przy Hondzie. A Nysa po ostatnim upierdalaniu bokiem wyglada tak: Chyba dam te Euroline'y w czarny pomysl po przerobce na wiaderka - co o tym sadzicie - bedzie total full black car - mnie sie podoba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 rant bym wypolerował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 W lany poniedzialek wracalem z wawy przez kalisz, i zdaje sie ze kawalek za toba jechalem kolo 18 ulica kolo okraglaka, przez rondo prosto i potem na swiatlach skrecales w prawo w osiedle mialem przez ten czas chwile zeby sie przyjrzec, dla mnie ladnie sie prezentuje szczegolnie podczas skretu tylne lampy i szyby masz mega ciemne auto specyficznie przez to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki, dzięki Dobre masz oko że skojarzyłeś moje auto Niedługo wpadnie letnia felga, spoiler i gleba. A jak już przy temacie to felgi przedwczoraj pojechały do Warszawy. Ranty beda ztoczone, ubytki nadspawane, lakier i zabrudzenia chemicznie usuwanie. Następnie zostanie położony proszkowo nowy lakier na całości - głęboki czarny. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Koła już letnie ?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jeszcze się lakierują niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A gwint ? Bo chciałbym sie dowiedzieć jak duży mniej wiecej sie robi negatyw sam od siebie jak sie posadzi tak -70 mm od serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Dawno nic nie pisalem a tu troche sie zmieniło. Dzisiaj nowy nabytek od Coobcia. Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Przy seryjnym zawieszeniu ustaw 2* 30 minut negatywu gdy ja ustawiłem ok 3 auto dziwnie się prowadziło na prostej robiąc lekkie ruchy kierownicą a na zakręcie wcale nie było lepiej bo gdy szybko wchodzisz w zakręt przy pochylaniu negatyw ci się zwiększa tył też na tyle samo. Testuj i 30 sierpnia na ułęż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ja mam gwint k-sporta. Rozumiem że katy ustawiales w zakładzie razem z geometrią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi