35zdawid1 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Niecały rok temu byłem na strojeniu i przejechałem 3-4tys km jak narazie wszystko jest ok ale to żaden przebieg jaki koszt twojej modyfikacji z przesyłką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na dniach coś nagram i wrzuce A co do kosztów to nie wiem bo ja miałem to razem z remontem robione więc trzeba by było dzwonić i pytać się - numer mogę podać jak będziesz zainteresowany. Generalnie mam wrażenie że auto ma znaczenie więcej mocy niż wcześniej, a praca skrzyni daje w ch*j frajdy z jazdy. Muszę tylko jeszcze wyregulowac tego betonowego k-sporta bo jest za twardo do jazdy na codzień. A felgi nadal na sprzedaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Na nieco mokrej nawierzchni w zimówkach po programie zmiana biegu u mnie wygląda tak; https://youtu.be/7fEP9_dx-9M Na suchym asfalcie nie będzie możliwości zerwania przyczepności na prostych kołach więc musisz mieć za***iste uczucie walenia w plecy;) Ciekawe jeszcze czy u Ciebie program cos zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Auto idzie na sprzedaz... Edytowane 24 Marca 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ojeju czemu to tak ?? Czyżby 370Z się spodobała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A podoba sie 370tka, podoba, zobaczymy co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ile Bydle będziesz wołał za auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Auto jedzie do Niemiec więc kwota będzie w euro. Na początek 15 tys że wszystkim co mam do tego auta. Zainteresowanie jest tylko brak czasu zeby jechac tam pokazac...ale auto jezdzi: A tutaj przymiarka spoilera: Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Śliczna!! Strasznie podobają mi sie takie felgi. Ile kosztował Ciebie ten spoiler nismo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 o jesu od hdr`u oczy aż bolą najlepiej nie sprzedawać to wtedy kupujący sami piszą , już dostałem 4 ofertę kupna felgi Bydle sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Gdybym miał tylko jakąś niepotrzebną nerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 jak masz 2 to jedna jest ci niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Mam 1,5 Jedna niedomaga więc nie liczę jako całą Ale w temacie to śliczny.... Tylko nie mogę się zdecydowac jaki to jest kolor. A znam ich kilka: biały, czarny, fajny, pedalski i ..ujowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 0,5 jednej zdrowej nerki spokojnie ogarnie organizm wiec spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 o jesu od hdr`u oczy aż bolą najlepiej nie sprzedawać to wtedy kupujący sami piszą , już dostałem 4 ofertę kupna Te z hdr'em robione moja 'kuchenką' wiec musialem je jakos zpimpowac zeby wygladaly U mnie przy sprzedazy to problem nazywa sie skrzynia automatyczna. Bo 95% ludzi szuka w manualu bo wydaje im sie ze nie bedzie zadnej frajdy z jazdy tym autem, ale nie dziwie sie bo ja tez tak kiedys myslalem a teraz uwazam ze ta skrzynia radzi sobie za***iscie tym bardziej po modach Śliczna!! Strasznie podobają mi sie takie felgi. Ile kosztował Ciebie ten spoiler nismo? A dzieki, dzieki, jak bys chcial kupic felgi dawaj znac A na spoiler to w sumie mialem okazje i - prawdziwa okazje, dalem naprawde malo - oczywiscie to kopia ale bardzo dobrej jakosci. Zdjecia sa z przymiarki bo jest ktos nim zainteresowany i robilem mu dokladniejsze fotki Tylko nie mogę się zdecydowac jaki to jest kolor. Na pierwszy rzut oka czarny ale w sloncu to takie baaaardzo ciemne bordo bo wzielismy lakier z Subaru i dosypalismy troche wiecej czerwonej perły Jak dla mnie o wiele ladniejszy od seryjnego czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 ja jak szukałem auta to tylko automat.... do jeżdżenia po miescie męczyć sie z twardym sprzęgłem no i zawsze moec lepiej dwie ręce na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Temat do zamkniecia, auto ma nowego wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Gdzie bedzie jezdzil? Tapniete przez p8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 W Gorzowie Wielopolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 to czekam na nowy temat z 370z lub Gtr -em dostałeś dobrą cene ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No taka w miare rozsadna, powiedzmy ze jestem zadowolony. 370Z musi poczekac jeszcze a GTR jakos tak mnie nie przekonuje kosztami utrzymania juz predzej R34 jak by bylo jakies sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 mozesz podziękować za pomoc w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Maczałeś palce w sprzedaży.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 mozesz podziękować za pomoc w sprzedaży Ano dziekuje, dziekuje, kolega mowil mi ze to Ty poleciles jemu moj samochod i dlatego zdecydowal sie przyjechac po niego Wiec jak najbardziej przy okazji flaszka dla Ciebie przyjacielu Maczałeś palce w sprzedaży.? Skipper spoko ziomek - kiedys sie nawet zdzwanialismy i torche pogadalismy przez telefon. A kolega co kupil moj samochod pierw byl ogladac jego maszyne i nie wiem jak to dokladnie wygladalo ale Skipper polecil mu moj samochod no i w sumie dzieki temu kolega zdecydowal sie po niego przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 kolega z Gorzowa chciał manual, alem mu sie przejechsc automatem i zmienił zdanie. z mojej z cena nie chciałem zejść i niby carfax wykupił ze po mocnym dzwonie jest moja.... powiedziałem ze kolega z forum tez sprzedaje mocno doinwestowana za dobre pieniadze i jak widac skusił sie, wiedział o jakiej mu mowie ale bie podobał mu soe czarny spojler batmana hehe fajnie ze udało sie spieniężyć to ciezko sprzedawalne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi