driver_kaskader Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Mam wrażenie jak by sie załanczał ABS przy hamowaniu na suchym dojeżdząjac normalne do świateł tzn słychac ten dźwięk jak by serwo odbijało pedał. Czemu tak sie dzieje ? Dodam ze dzieje sie to na prostej drodze nie na wybojach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 U mnie taki efekt był jak pękł pierścień (koronka) ABS - czujnik źle odczytywał prędkość koła i komputer "widział" poślizg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dokładnie.Miałem identycznie i byl peknięty pierścień ABS'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 gdzie sie znajduje ten pierścień ? Nowa piasta założona problem wyeliminowany, prawdopodobnie był pęknięty pierścień magnetyczny w piaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Cała nowa piasta?PRzypuszczam że sam pierścień był pęknięty i komuś nie chciało się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tak cała przednia piasta nowa wzmacniana z pierścieniem abs bo łożysko już niemiłosiernie huczało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.