Darek735 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam .Nęci mnie od jakiegoś czasu ,aby zamontować relingi dachowe .Pomyślałem o (można powiedzieć o siostrzanych) od LAGUNY II.Co o tym sądzi wiara p12 -nastaków.Moim zdaniem poprawiło by to trochę wygląd garbuska mojego a i do przewozu bagaży beleczki,box i jazda.Pozdrawiam,oczekując na rady i sugestie. Znalezione na ALLEDROGO http://allegro.pl/relingi-dachowe-prawy-lewy-renault-laguna-ii-kombi-i4099466348.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 wygląd poprawiloby, ale czy by pasowały od Lagunki ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja używam belek montowanych w fabryczne punkty montażowe. W sumie, to nie wiem jak w P12, ale wiem że relingi potrafią mimo wszystko szumieć. A szkoda byłoby psuć nerwy na słuchanie tego dźwięku przez dłuuuugie kilometry. Bagażnik dachowy także szumi, ale słucham tego dźwięku tylko wtedy jak go na dach założę, nie jeżdżę z nim cały czas. Bagażnik dachowy kosztował niecałe 500 PLN. Belki są aluminiowe, punkty montażowe są zabezpieczone zamkiem na klucz. Póki co woziłem na nim dwa bagażniki na rowery, ale i do boxa się nada świetnie. Ja kupiłem bagażnik firmy Inter Pack. http://autobag.com.pl/cms/upload/orginal/760117ddc4.jpg Osobiście, uważam że jeśli relingi już są, to można bawić się w belki, ale kupować relingi, tylko po to by do nich dokładać belki, to trochę jak kupować rower, tylko dlatego że ma się pompkę do dętek. Kup bagażnik bazowy i do niego "klej" co Ci tam potrzeba. Do tego także wątpię żeby pasował od LII, ale może akurat. Jeśli to sprawdzisz, koniecznie daj znać jak poszło z montażem. Ale to tylko moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 na allegro jest firma która ci to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek735 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Podrzuć kolego namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.