doxpila Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam, Szukałem na forum, ale nie znalazłem... Szukałem w instrukcji auta i też nie znalazłem... Jakie są osiągi Primery P11.144 SR20DE cvt, ile zajmuje sprint do setki? Są jakieś oficjalne dane a może ktoś mierzył? Chciałbym porównać ze swoim autem. Gdzieś w internecie ktoś pisał o 11,5 sekundy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnichboos Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja mam inne pytanie o CVT do posiadaczy tej skrzyni. Jakie macie obroty silnika, jeśli jedziecie 50-60 km/h i utrzymujecie tą prędkość lekko muskając gaz? Mi wahają się w okolicach 1300-1600 obrotów, a to nie jest dobrze chyba dla silnika benzynowego? Jakie powinny być obroty, mniej więcej, przy takiej prędkości? Jakie są u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecina Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja mam inne pytanie o CVT do posiadaczy tej skrzyni. Jakie macie obroty silnika, jeśli jedziecie 50-60 km/h i utrzymujecie tą prędkość lekko muskając gaz? Mi wahają się w okolicach 1300-1600 obrotów, a to nie jest dobrze chyba dla silnika benzynowego? Jakie powinny być obroty, mniej więcej, przy takiej prędkości? Jakie są u Was? Witam u mnie jest tak samo, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.