czapkatom Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam. Posiadam nissan primere z wtryskami 16600 au 600. Mechanik poinformował mnie, że padły wtryski (ciężko odpalał). Czy te wtryski posiadają jakiś zamiennik Czy wtryski av 400 to te same wtryski. Jeden ze sprzedających na portalu aukcyjnym próbował mi to wmówić. Nissan primera z 2003 roku silnik 2.2 di . Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercleb Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wg mnie jak masz AU600 to takie same musisz kupić. Sprzedającym na allegro wszystko jedno, mają wtryski po zajechanych anglikach, jak leci. Może da się regenerować twoje wtryski? Widziałem gdzieś na allegro komplet niby dobry za 1200 zł. Gdyby co mam takie na sprzedaż, wystawiłem na tablicy. Tylko, że są one z samochodu po kolizji z drzewem, więc nie wiem jak z nimi jest teraz, przed wypadkiem było wszystko ok, zapalanie zimą od pierwszego kręcenia. Od uderzenia pękł blok silnika więc nie był już odpalany. Wtryski dało się wykręcić bez problemu, wygląd ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapkatom Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Daj namiar na siebie widzę że jesteś z pomorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam. Posiadam nissan primere z wtryskami 16600 au 600. Mechanik poinformował mnie, że padły wtryski (ciężko odpalał). Czy te wtryski posiadają jakiś zamiennik Czy wtryski av 400 to te same wtryski. Jeden ze sprzedających na portalu aukcyjnym próbował mi to wmówić. Nissan primera z 2003 roku silnik 2.2 di . Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Witam, 16600 au600 to wtryski od wersji 126 kM, av400 są od modelu silnika o mocy 136 kM. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.