Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wtryski 16600 au600

czapkatom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Posiadam nissan primere z wtryskami 16600 au 600. Mechanik poinformował mnie, że padły wtryski (ciężko odpalał). Czy te wtryski posiadają jakiś zamiennik  Czy wtryski av 400 to te same wtryski. Jeden ze sprzedających na portalu aukcyjnym próbował mi to wmówić. Nissan primera z 2003 roku silnik 2.2 di . Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam

Wg mnie jak masz AU600 to takie same musisz kupić. Sprzedającym na allegro wszystko jedno, mają wtryski po zajechanych anglikach, jak leci. Może da się regenerować twoje wtryski? Widziałem gdzieś na allegro komplet niby dobry za 1200 zł.

Gdyby co mam takie na sprzedaż, wystawiłem na tablicy. Tylko, że są one z samochodu po kolizji z drzewem, więc nie wiem jak z nimi jest teraz, przed wypadkiem było wszystko ok, zapalanie zimą od pierwszego kręcenia. Od uderzenia pękł blok silnika więc nie był już odpalany. Wtryski dało się wykręcić bez problemu, wygląd ok.

Witam. Posiadam nissan primere z wtryskami 16600 au 600. Mechanik poinformował mnie, że padły wtryski (ciężko odpalał). Czy te wtryski posiadają jakiś zamiennik  Czy wtryski av 400 to te same wtryski. Jeden ze sprzedających na portalu aukcyjnym próbował mi to wmówić. Nissan primera z 2003 roku silnik 2.2 di . Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam

Witam,

16600 au600 to wtryski od wersji 126 kM, av400 są od modelu silnika o mocy 136 kM. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...