borzobohaty Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam, planuję zakup kratki przedziału bagażowego do auta. W wersjach USA z tego co wiem kratki nie występowały, czy z Europejczyka będzie pasować w fabryczne miejsca montażowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACK17 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja mam auto z Czech i kratka jest montowana na takiej ramie po bokach w miejsca gdzie oryginalnie są uchwyty do mocowania siatki bagażowej w 3 czy 4 miejscach po bokach wzdłuż auta:) zaraz zapodam foto o ile okiełznam wstawianie foto na forum:P słaba jakość bo telefonem (akurat dzis demontowaliśmy klapę do malowania z okazji "niespodzianki nissanowskiej"). NIESTETY. fotka nie czytelna więc nie wstawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borzobohaty Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 witam, dzięki za pomoc. Możesz przesłać mi fotkę na borzobohaty@wp.pl ? Może ktoś z forumowiczów ma do oddania odpłatanie to z chęcią kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACK17 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jutro jak będę na warsztacie to zrobię foto, bo Path rozebrany, (tylna klapa i atrapka przednia u malowania), noi skrzynia wyzionęła ducha.. synchronizator miedzy 1 a 2 biegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 AT czy MT?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borzobohaty Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jak uporasz się z autkiem daj znać jakie miałeś koszty , i na jakich częściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACK17 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 MT kupiłem od znajomego za 1000zeta skrzynie ze 120000km do tego oleje skrzynia plus reduktor jakies 300zl nie wiem ile mechanik za 250zl oddam ta uszkodzona bo mi zawadza:P ale bez offtopu:P nadal nie mam foty.... Witam zrobiłem te fotki u mnie to wygląda tak... jest to czeska kratka bo moja fura pochodzi z czech https://drive.google.com/file/d/0B1TkScmO8SflZjUydzBRajk0cnc/edit?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/0B1TkScmO8Sfla1BRRDdhaTlJd0k/edit?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/0B1TkScmO8SfleDN3WE84TDVBY0k/edit?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Potrzebujesz kratkę do pata ja mam taką na zbyciu była u mnie zamontowana ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borzobohaty Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Hej, podałem na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.