Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przyciemnianie szyb Warszawa

Bartkie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was :)

Mam do was takie jedno male pytanko czy ktos wie gdzie dobrze i w miare tanio ktos przyciemnia szyby w Warszawie :)

z gory dzieki za odp.

Pozdrawiam

Bartek

O widzisz ostatnio przyciemniałem sobie szyby tu- Strefa serwisowa Płochocińska 123  i powiem ci że profesjonalnie to robią ,tz rozbierają drzwi i wyjmują szyby do roboty .

Nie są drodzy jak inne zdzierusy z wawy, ale ja zawsze się targuje przed robotą,  są dokładni znajdują się w budynku okręgowej stacji kontroli pojazdów polecam.

http://strefaserwisowa.com.pl/przyciemnianie-szyb/przyciemnianie-szyb-samochodowych-warszawa-folia

A mam jeszcze pytanie. Na stronie podana jest cena za sedana 400-550. Mam rozumiec ze to za wszystkie szyby tak ? No i ile Ty zaplaciles ?

A co cię obchodzi co tam jest napisane .......

Ja nigdy nie patrze co tam sobie piszą różne firmy albo się dogadam albo nie a im zawsze na kasie zależy przeważnie się dogadam. 

Dzwonisz i mówisz co chcesz ofoliować i dlaczego tak drogo zawsze się dogadasz.

Ja przyciemniałem boczne szyby pasażerów bo mi narzekali w słoneczne dni teraz mam spokój .

Za ofoliowanie 4 szyb  zapłaciłem 200 zł 

Inne zakłady za to samo krzyczały 300-400zł panie a co to za samochód tiida idioci....

Ja tez mam zamiar szybki przyciemnic i dobrze ze akurat taki temacik sie trafil:)

Miło że pomogłem.

Nie co by nie mówić o pracy tych panów to aż miło było popatrzeć na ich prace .

ja bede teraz kupowal folie 40% i 60% przyciemnienia zeby zobaczyc ktora mi bedzie pasowala, bo chcial bym jednak cos widziec w tylnej szybie;)

Ja z tyłu nie przyciemniałem bo bym już nic nie widział,

W tidzie tylna szyba jest fabrycznie foliowana dwoma foliami czarną i zieloną żadko się spotyka takie szyby nawet fachowcy od klejenia  patrzyli w osłupieniu na tą szybę.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...