Bartkie Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam Was Mam do was takie jedno male pytanko czy ktos wie gdzie dobrze i w miare tanio ktos przyciemnia szyby w Warszawie z gory dzieki za odp. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 O widzisz ostatnio przyciemniałem sobie szyby tu- Strefa serwisowa Płochocińska 123 i powiem ci że profesjonalnie to robią ,tz rozbierają drzwi i wyjmują szyby do roboty . Nie są drodzy jak inne zdzierusy z wawy, ale ja zawsze się targuje przed robotą, są dokładni znajdują się w budynku okręgowej stacji kontroli pojazdów polecam. http://strefaserwisowa.com.pl/przyciemnianie-szyb/przyciemnianie-szyb-samochodowych-warszawa-folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkie Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A mam jeszcze pytanie. Na stronie podana jest cena za sedana 400-550. Mam rozumiec ze to za wszystkie szyby tak ? No i ile Ty zaplaciles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A co cię obchodzi co tam jest napisane ....... Ja nigdy nie patrze co tam sobie piszą różne firmy albo się dogadam albo nie a im zawsze na kasie zależy przeważnie się dogadam. Dzwonisz i mówisz co chcesz ofoliować i dlaczego tak drogo zawsze się dogadasz. Ja przyciemniałem boczne szyby pasażerów bo mi narzekali w słoneczne dni teraz mam spokój . Za ofoliowanie 4 szyb zapłaciłem 200 zł Inne zakłady za to samo krzyczały 300-400zł panie a co to za samochód tiida idioci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja tez mam zamiar szybki przyciemnic i dobrze ze akurat taki temacik sie trafil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Miło że pomogłem. Nie co by nie mówić o pracy tych panów to aż miło było popatrzeć na ich prace . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ja bede teraz kupowal folie 40% i 60% przyciemnienia zeby zobaczyc ktora mi bedzie pasowala, bo chcial bym jednak cos widziec w tylnej szybie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja z tyłu nie przyciemniałem bo bym już nic nie widział, W tidzie tylna szyba jest fabrycznie foliowana dwoma foliami czarną i zieloną żadko się spotyka takie szyby nawet fachowcy od klejenia patrzyli w osłupieniu na tą szybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkie Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 wielkie dzieki za odpowiedz postaram sie cos niedlugo ogarnac w moim kameleonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.