Rafał p11 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam przepatrzyłem forum ale nic nie znalazłem na temat mojego problemu, Kupiłem pare dni temu P11 po LIfcie i teraz walcze z radiem a klikanie nonstop tego samego juz mnie zndziło wiedz moze tu mi ktoś powie jak to sie robi pod klawiszami 1,2,3,4,5,6 są ustawione stacje, noi fajnie bo ładnie odbierają ale chciałbym ustawić pod jednym z klawiszów moiją ulubioną stacje a tu psikus jak kolwiek nie naciskam wyszukiwania stacji zawsze mi tylko znajduje tą samą 34,3 !!!! dotrzymam > do 107 puszczam i sunie spowrotem na 34,3 klawisz >> to samo !!! różnych kombinacji próbowałem no niestety poległem ^^ zna ktoś ten magiczy sposób na ustawiane ??? Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jeśli radio jest sprawne, to po wyszukaniu swej ulubionej stacji (częstotliwości) na np. 5 - trzymamy przez chwilkę ten przycisk , aż mrugnie ta "nasza" częstotliwość na wyświetlaczu i gotowe .... Przy włożeniu drugiego kluczyka do stacyjki -radio bedzie miało inne czèstotliwości zapisane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał p11 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tylko jest taki problem że nie mogę zatrzymać częstotliwości trzymam > a czestotliwość się zmienia dochodzi do np. 107 lub w jej okolice puszczam klawisz i leciiiiiiiiiii spowrotem na 34,4 nie zatrzyma się na niczym innym takie czary mary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ach! Takie "czary mary".... A gdybyś zaczął od tego nieszczęsnego 34,4 i pojedynczymi kliknięciami dotarł na częstotliwość , którą chcesz ? Wówczas też się cofnie ? Próbowałeś w ten sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon_db Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tylko jest taki problem że nie mogę zatrzymać częstotliwości trzymam > a czestotliwość się zmienia dochodzi do np. 107 lub w jej okolice puszczam klawisz i leciiiiiiiiiii spowrotem na 34,4 nie zatrzyma się na niczym innym takie czary mary Nie wiem, czy akurat o to chodzi, ale spróbuj nacisnąć dwa razy przycisk od wyszukiwania stacji, wtedy na wyświetlaczu pojawi się opcja "DX", i automatycznie wyszukiwanie stacji zatrzyma się na najbliższej wyszukanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.