BMW93 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam, jest to mój pierwszy post więc przepraszam za ewentualne błędy. Jak w temacie chciałbym usłyszeć od Was drodzy użytkownicy każdej cennej informacji na ten temat. Historia jest taka iż u mojego brata w mini dostawczym nissanku ostatnio zaczął mocno pukać przegub i porządnie huczeć łożysko w prawym kole. Więc jako że już zdecydowaliśmy się na wymianę tych części to pojawił się duży problem, gdyż żadne z kilku przegubów, które kupiliśmy nie pasują. A wiadomo, że bardziej dostępne i tańsze są do 2.0d. Więc zwracam się do was z prośbą i pytaniem, gdyż mam na oku ofertę w niedużych pieniążkach piasty i przegubu od n14(kombi, y10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Od y10 Kombi powinno pasować. Ale musi byc od y10. N14 a y10 to całkiem inne samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW93 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ok, dzięki więc kupię te części, a wiesz może czy sprężyny tylne też będą pasowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.