Krzyn Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam, problem jak w temacie, siłownik wali - kupić nowy? (1600 pln w serwisie) - odciąć? - zamiennik? - regeneracja? Szukałem na allegro używki ale albo się to inaczej nazywa albo nie ma. Wystarczy zabujać mocniej samochodem i go słychać. sorka za nie techniczne określenie problemu help Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimirud Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ja kupiłem sztywny. utne pospawam i będzie chyba git xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaellito Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Cześć, Ja też założyłem sztywny. Jak chcesz w wodę wjeżdżać, czy błoto, to będzie się psuł. Pasuje chyba od Terrano II (zwykły-sztywny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmunt72 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam, problem jak w temacie, siłownik wali - kupić nowy? (1600 pln w serwisie) - odciąć? - zamiennik? - regeneracja? Szukałem na allegro używki ale albo się to inaczej nazywa albo nie ma. Wystarczy zabujać mocniej samochodem i go słychać. sorka za nie techniczne określenie problemu help Krzysiek Prawdopodobnie chodzi Ci o łącznik stabilizatora. Idz do każdego sklepu 4x4 zadzwoń wytłumacz i znajdziesz w znacznie niższej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 zrób na sztywno ... prędzej czy później i tak zrobisz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.