lewystw Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam , przymierzam sie do kupna 350z i moje pytanie odnosnie ubezpieczenia , ile mniej wiecej wyjdzie ubezpieczenie dla osoby ktory nie ma zniżek , ma 24 lata? Bedzie to moje pierwsze auto zarejestrowane tylko na mnie. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez lewystw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Od około 1600 zł do ponad 2000 zl w zależności gdzie mieszkasz i czy chcesz samo OC czy ac tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Od około 1600 zł do ponad 2000 zl w zależności gdzie mieszkasz i czy chcesz samo OC czy ac tez. Jak juz kupie zetke to mysle zrobic full ubezpieczenie , a mieszkam na podkarpaciu , miasto ok 70tys mieszkancow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No to chyba celuje ze około 5000 zł za komplet wyrzygasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Myślę że z ac więcej choć to oczywiście zależy jaka zete kupisz czy za 30 tys czy za np 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Moze zle sie wyrazilem z tym full heh , chodzi mi o AC i OC , a zetke mam zamiar kupic tak do 40-45 tys , bede cierpliwy w poszukiwaniu bo bardzo mi sie podoba ruda (pomaranczowa) i takiej bede szukal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Z 3-4 tys napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tez mi się ruda podobala i na taka polowalem ale miałem też inne wymagania jak rok wersja euro manualna skrzynia i silnik revup albo HR. Udało mi się po długich poszukiwaniach znaleźć egzemplarx który spełniał wszystkie oczekiwania niestety oprócz koloru. Kupiłem srebrna ale obecnie jest zrobiona na zloty mat i jestem zadowolony w pełni Co do ubezpieczenia to sumy rzucane przez nas to tylko spekulacje. Najlepiej idz do agenta ubezpieczeniowego powiedz ze chcesz takie auto o wartosci ok 40-45 tys silnik 3,5 podaj wiek powiedz ze nie masz zniżek i niech Ci służy dokładnie Pamiętaj ze między poszczególnymi firmami może być nawet z 1,5 tys różnicy Wyliczy nie służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No właśnie z kolorem jest ciężko , dziękuje wszystkim za odpowiedzi , przynajmniej orientacyjnie wiem z jakimi cenami się to wiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 W razie wątpliwości w kwestii zetek pytaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Masz pełno kalkulatorów w necie na oc i ac przybliżoną cena na pewno da się obliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Przecież cenę ubezpieczenia można zobaczyć z bro w ręku i przed kompem w domu. Wystarczy wypełnić jeden z kalkulatorów OC/AC na stronach ubezpieczycieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi