Robson22 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam czy sciagal ktos pokrowce z siedzen zeby je wyprac, one maja jakies suwaki z tego co widzialem, ale czy mozna je wyprac w pralce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 nie wiem jak u Ciebie ale ja mam suwaki w bocznych częściach przednich foteli, kanapa też ma suwaki jak ją podniesiesz to zobaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p12p10 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam czy sciagal ktos pokrowce z siedzen zeby je wyprac, one maja jakies suwaki z tego co widzialem, ale czy mozna je wyprac w pralce? Witam. Mozna spokojnie wyprac w pralce - bedzie jak nowe. Tylne pokrycie sciaga sie bez większego problemu , ja uzyłem do sciagania pokrycia pary kąbinerek i srubokreta. W gąbce siedzen sa wtopione metalowe prety a pokrowce są zaczepione metalowymi ringami o te prety , kąbinerkami i srubokretem szło mi to najłatwiej. Pokrycie z przednich foteli da sie tak samo sciągnąc ale trzeba uwazac na poduszke , jest przyszyta do pokrowca. Jak sciągniesz pokrycie to lepiej posciągaj wszystkie metalowe ringi z pokrowca za nim włozysz do automatu . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ok dzieki za info jutro bede dzialal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuciapa Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 @Robson22 jak poszło pranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.