Gość schulla Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Dzisiaj próbowałem go wyjąć i za cholerkę nie wiem jak do tego podejść. Na razie nie jest potrzebny,ale jak złapię niechcący gumę,to będzie katastrofa bez tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 skad go probowales wyjac? opisz moze troche dokladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leonidas Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 No właśnie, skąd? Z wnęki po prawej stronie w bagażniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Tak właśnie z tej wnęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 musisz go złożyc ( podnośnik) do konca bo jet lekko podniesiony żeby nie biegał po całym bagazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 co za wneka?? u mnie siedzi w kole zapasowym czyzby jakis inny model podnosnika :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Stojąc przy bagażniku po prawej stronie bagażnika jest wnęka,do której dostęp jest poprzez otwieraną na rzepy klapkę i tam u mnie znajduje się podnośnik. Nie mam pojęcia jak go złożyć.Kombinowałem różnie z unoszeniem itd. i nie mogę sobie z tym poradzić. A może trzeba zdjąć "tapicerkę bagażnika",ale to chyba nie powinno tak działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Stojąc przy bagażniku po prawej stronie bagażnika jest wnęka,do której dostęp jest poprzez otwieraną na rzepy klapkę i tam u mnie znajduje się podnośnik.Nie mam pojęcia jak go złożyć.Kombinowałem różnie z unoszeniem itd. i nie mogę sobie z tym poradzić. A może trzeba zdjąć "tapicerkę bagażnika",ale to chyba nie powinno tak działać. posłuchaj co pisze INDYGOX ja tez kombinawalem ale w koncu na to wpadlem 8) bagaznik jest "prszymocowany " zeby nie latal po bagazniku mosisz go troche zlozyc i powinno sie udac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 O.K. Sprawdzę i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 ale te wneki to w jakich nadwoziach sa? bo u mnie w hatchbacku 3d chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiX Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 ale te wneki to w jakich nadwoziach sa? bo u mnie w hatchbacku 3d chyba nie ma Ja mam hatchbacka 3d i wneke mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 ALE NUMER :shock: wlasnie bylem w samochodzie i..... znalazlem oryginalny lewarek!!!!! HUUURRRAA! kurde. mam ten samochodzik juz chyba pol roku a nie wiedzialem ze tam takie cos jest!!! ale bomba! wczesniej musialem kupic na gieldzie lewarek (bo myslalem ze nie mam) i kupilem od jakiejs renowki, a tu sie okazuje ze oryginalny lewarek caly czas byl w moim autku! he he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danson27 Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 roshi napisał:wlasnie bylem w samochodzie i..... znalazlem oryginalny lewarek!!!!! HUUURRRAA! Mój sanny też 3-d Ja wam powiem troche wstyd ale pół roku temu po 2 latach jazdy znalazłem oryginał lewarek nissan i przez dwa lata jeździłem z dwoma bo kupiłem myśląc że nie mam :roll: POZDRAWIAM 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gulash Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Hehe ... To ja się właśnie dowiedziałem po co ta wnęka po prawej stronie jest Jak kupilem wózek to podnośnik był obok zapasu. Zresztą cały czas tam jest. A w opisywanej wnęce wożę buteleczkę płynu do szyb i 2 szmaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 W moim sunny miałem podnośnik od łady albo innego moskwicza dlatego jak robiłem remont to wyciełem mocowanie podnośnika (będzie lżejszy). Może ktoś ze szczęśliwych znalazców zapoda fotke na forum jak to cudo wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Dzieki waszym poradom w końcu wiem jak wyjąć podnośnik z wnęki. Okazuje się to banalnie proste,tylko trzeba wcześniej mieć z tym do czynienia,lub należeć do klubu nissana... Dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi