cudak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jak w temacie Mam wersję US, a chce Europę ze wskazaniem przebiegu w kilometrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zegary srodkowe? Chyba chodzi Ci o zegar licznika bo tam jest przebieg podawany a w srodkowych ma voltomierz, cisnienie, i komputer pokladowy. Niestety zmarwie Cie gdyz iz raczej jest to prawie niemozliwe dostac takie zegary do autamat w wersji EU. Zostaje Ci tylko opcja zrobienia hybrydy czyli dwoch jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zegary srodkowe? Chyba chodzi Ci o zegar licznika bo tam jest przebieg podawany a w srodkowych ma voltomierz, cisnienie, i komputer pokladowy. Niestety zmarwie Cie gdyz iz raczej jest to prawie niemozliwe dostac takie zegary do autamat w wersji EU. Zostaje Ci tylko opcja zrobienia hybrydy czyli dwoch jeden. Masz racje, chodzi mi o zegar licznika Myslisz ze wystraczy wymienic prawy wyswietlacz lcd z jakims modulem + samo tlo zegarow ?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie wiem ale jak sie nie sprobuje to sie nie dowiemy. Myslalem o tym juz kiedys ale nie mam cisnienia na to zeby miec km/h bardziej bym chcial widziec spalanie w wersji EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie wiem ale jak sie nie sprobuje to sie nie dowiemy. Myslalem o tym juz kiedys ale nie mam cisnienia na to zeby miec km/h bardziej bym chcial widziec spalanie w wersji EU. no ale to wystarczy chyba ten maly zegar kupic z EU czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) no ale to wystarczy chyba ten maly zegar kupic z EU czy nie ? Nie wiem jak w 350z, ale w innych samochodach można zmienić same tarcze licznika. Też mam wersję US automat i raczej przeszkadza mi to samo co Bydkalowi ( bez obrazy)...czyli spalanie + wskazanie temperatury w fahrenheitach. Sorki...przeczytałem jeszcze raz i doczytałem, że chodzi o przebieg w km a nie prędkość w km/h. Post do usunięcia Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez snifery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 wskaźniki centralne można wymienić na EU i wszystko działa w naszych jednostkach, ale tylko wskazanie prędkości na kompie będzie w milach, bo bierze info z licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A dystans pozostaly do przejechania na pozostalym paliwie jak wyswietla? Tez w milach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 nie cale oznaczenie jest europejskie, ale prędkość mimo ze podane jest w km/h pokazuje wartości z licznika w milach. spalanie chyba pokazuje ok, bo wartości są w granicach 15l. dystans raczej tez jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ja mam napis km/h ale to są mile- mi to obojętne bo jak spojrzę to już wiem ile jadę i powiem szczerze, że jak wsiadam do swojej eu innego razu to jakoś tak głupio jak mi liczy w km, dystans/rezerwa dobrze liczy, bieżące też dobrze, temperaturę również, poza tym, że zawsze mu icy, ciśnienie kół w psi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja mam wszystko podane w milach (poza prędkościomierzemi, ktory mam i w milach i w km) i mi się tak podoba, nie zmieniłbym na żadne kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi