Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kupie zegary środkowe automat EUROPA

cudak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zegary srodkowe? Chyba chodzi Ci o zegar licznika bo tam jest przebieg podawany a w srodkowych ma voltomierz, cisnienie, i komputer pokladowy. Niestety zmarwie Cie gdyz iz raczej jest to prawie niemozliwe dostac takie zegary do autamat w wersji EU. Zostaje Ci tylko opcja zrobienia hybrydy czyli dwoch jeden.

Zegary srodkowe? Chyba chodzi Ci o zegar licznika bo tam jest przebieg podawany a w srodkowych ma voltomierz, cisnienie, i komputer pokladowy. Niestety zmarwie Cie gdyz iz raczej jest to prawie niemozliwe dostac takie zegary do autamat w wersji EU. Zostaje Ci tylko opcja zrobienia hybrydy czyli dwoch jeden.

Masz racje, chodzi mi o zegar licznika :)

Myslisz ze wystraczy wymienic prawy wyswietlacz lcd z jakims modulem + samo tlo zegarow ?;]

Nie wiem ale jak sie nie sprobuje to sie nie dowiemy. Myslalem o tym juz kiedys ale nie mam cisnienia na to zeby miec km/h bardziej bym chcial widziec spalanie w wersji EU.

Nie wiem ale jak sie nie sprobuje to sie nie dowiemy. Myslalem o tym juz kiedys ale nie mam cisnienia na to zeby miec km/h bardziej bym chcial widziec spalanie w wersji EU.

no ale to wystarczy chyba ten maly zegar kupic z EU czy nie ?

no ale to wystarczy chyba ten maly zegar kupic z EU czy nie ?

Nie wiem jak w 350z, ale w innych samochodach można zmienić same tarcze licznika. Też mam wersję US automat i raczej przeszkadza mi to samo co Bydkalowi ( bez obrazy)...czyli spalanie + wskazanie temperatury w fahrenheitach. 

Sorki...przeczytałem jeszcze raz i doczytałem, że chodzi o przebieg w km a nie prędkość w km/h.

Post do usunięcia ;)

Edytowane przez snifery

wskaźniki centralne można wymienić na EU i wszystko działa w naszych jednostkach, ale tylko wskazanie prędkości na kompie będzie w milach, bo bierze info z licznika

nie cale oznaczenie jest europejskie, ale prędkość mimo ze podane jest w km/h pokazuje wartości z licznika w milach.

spalanie chyba pokazuje ok, bo wartości są w granicach 15l.

dystans raczej tez jest ok

ja mam napis km/h ale to są mile- mi to obojętne bo jak spojrzę to już wiem ile jadę i powiem szczerze, że jak wsiadam do swojej eu innego razu to jakoś tak głupio jak mi liczy w km, dystans/rezerwa dobrze liczy, bieżące też dobrze, temperaturę również, poza tym, że zawsze mu icy, ciśnienie kół w psi

Ja mam wszystko podane w milach (poza prędkościomierzemi, ktory mam i w milach i w km) i mi się tak podoba, nie zmieniłbym na żadne kilometry.