cudak Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Witam, 1. Mam wersje US i chce w niej zainstalowac swiatlo przeciwmgielne, ma ktos pojecie czy instalacja elektryczna ma gotowe kable? Wystarczy kupic swiatlo i manetke do kierownicy aby to zadzialalo ? 2. Boczne kierunkowskazy mam podpiac pod przednie lampy czy gdzies indziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Z ciekawosci po co Ci takie zabiegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 zwłaszcza, że lampy są na tyle silne, że przeciwmgłowe nie jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 wytlumacz to policji i diagnoscie, na pewno zrozumieją.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 wytlumacz to policji i diagnoscie, na pewno zrozumieją.. własnie:) zabiegi są dla policji i diagnosty... ale wracajac do tematu, zna ktos odpowiedzi na moje pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ja nie mam problemu się dogadać, czy po prostu nie musieć rozmawiać jak już wchodzimy w te tematy braków to nie zapytałeś się o spryskiwacze xenonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 tzn kierunkow bocznych nie musisz miec, ale jak juz to wez zasilanie z kierunku w lampie, tak bedzie najprosciej co do przeciwmgielnego to: kup z wersji eu lampe badz swoja przerób, tzn. wywal lewą zarowke cofania i kup taka samą o barwie czerwonej, nastepnie podepnij pod zasilanie najlepiej na jakims bezpieczniku i zalatw sobie włącznik np. podgrzewania siedzen. na tunelu srodkowym pomiedzy podgrzewaniem masz wolne miejsce, tam mozesz zainstalowac 3 guzik ktorym bedziesz wlaczał światło preciwmgielne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja kupilem przeciwmgielne do malucha, kawalek przewodu plus wtyczna do zapalniczki - zrobilem mala dziurke od spodu w zderzaku, przykrecilem na motylka, przewod przelozylem przez zderzak - jak zdjemiesz lampe to ladnie przechodzi - i jak chcial zeby mu zapalic to wtyczke do gniazda - inwestycja rzedu 15 zl...wiadomo potem odrazu to wywalilem. A ostatnio nawet sie nie pytal o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.