Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Instalacja swiatla przeciwmgielnego, boczne kierunkowskazy

cudak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

1. Mam wersje US i chce w niej zainstalowac swiatlo przeciwmgielne, ma ktos pojecie czy instalacja elektryczna ma gotowe kable?

Wystarczy kupic swiatlo i manetke do kierownicy aby to zadzialalo ?

2. Boczne kierunkowskazy mam podpiac pod przednie lampy czy gdzies indziej ?

zwłaszcza, że lampy są na tyle silne, że przeciwmgłowe nie jest potrzebne

wytlumacz to policji i diagnoscie, na pewno zrozumieją..

własnie:)

zabiegi są dla policji i diagnosty...

ale wracajac do tematu, zna ktos odpowiedzi na moje pytania?:)

ja nie mam problemu się dogadać, czy po prostu nie musieć rozmawiać 

jak już wchodzimy w te tematy braków to nie zapytałeś się o spryskiwacze xenonów :)

tzn kierunkow bocznych nie musisz miec, ale jak juz to wez zasilanie z kierunku w lampie, tak bedzie najprosciej

co do przeciwmgielnego to:

kup z wersji eu lampe badz swoja przerób, tzn. wywal lewą zarowke cofania i kup taka samą o barwie czerwonej, nastepnie podepnij pod zasilanie najlepiej na jakims bezpieczniku i zalatw sobie włącznik np. podgrzewania siedzen. na tunelu srodkowym pomiedzy podgrzewaniem masz wolne miejsce, tam mozesz zainstalowac 3 guzik ktorym bedziesz wlaczał światło preciwmgielne

Ja kupilem przeciwmgielne do malucha, kawalek przewodu plus wtyczna do zapalniczki - zrobilem mala dziurke od spodu w zderzaku, przykrecilem na motylka, przewod przelozylem przez zderzak - jak zdjemiesz lampe to ladnie przechodzi - i jak chcial zeby mu zapalic to wtyczke do gniazda - inwestycja rzedu 15 zl...wiadomo potem odrazu to wywalilem. A ostatnio nawet sie nie pytal o to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...