Gość Seba7207 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Wydaje mie się, że dużo samochodów ma problem z 1-ką. Poprzednio miałem Sportage, i też czasmi wyskakiwała. Ponadto czasami był problem z wrzuceniem wstecznego. trzeba było wysprzęglić i znowu wbić. Ale jeśli nic nie chuczy nie ma sensu za bardzo wnikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tz4 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 ja mam to samo raz na jakiś czas jedynka nie wchodzi,muszę wysprzęglić i wchodzi dopiero za drugim razem,na wstecznym natomiast lubi sobie zazgrzytać,ktoś wcześniej napisał.ze teraz do n16 wstawiają skrzynie z reno.To jest akurat chyba krok do tyłu,bo wiem,że w megane te skrzynie bardzo często rozsypują się w drobny mak, no ale takie sobie zakupiliśmy pseudo-japońskie samochody,w rzeczywistości to francuzka tandeta :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi