Michalmiko Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ale fajny szkic Zobacz w poście #45, jak dobrze pamiętam jest prosty, choć jeszcze jutro go zobaczę. A patrzyłeś na sprzęgło i hamulec, czy by Ci podeszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Mnie zdjęcia się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Już poprawiłem, odśwież stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzięki! Z wizualizacji widać że jest to samo...ryzykuję bo kto nie ryzykuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzięki! Z wizualizacji widać że jest to samo...ryzykuję bo kto nie ryzykuje .... to nie lepiej ryzykować oryginalnymi do nowego QQ w cenie ok 415 ( 3 sztuki ) ? KE460-4E011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Michalmiko zmieniłeś żarówki w lampkach przy nogach? Co wstawiłeś? Edytowane 10 Maja 2014 przez Dareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 to nie lepiej ryzykować oryginalnymi do nowego QQ w cenie ok 415 ( 3 sztuki ) ? KE460-4E011 Kolumb też ryzykował płynąc do Indii...a odkrył Amerykę Po pedałach(kurde ...co za nazwa) widzę że w nowym wyglądają tak samo...Jak tak będzie to odkryję przekręt nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Lepiej nazywajmy to "stopkami", bo lepiej to brzmi Jacko, ale u mnie stopka gazu jest prosta, bez takiego ścięcia jak pisałeś. A hamulec i sprzęgło masz takie samo jak w J10? Czy od stopki gazu też wychodzi Ci taki klocek? Też jest tak mocowany? Dareq, tak mam włożone żarówki ledowe. Tylko na zdjęciu "Po" jest jeszcze świetlówka, bo zapomniałem ją wyjąć Początkowo miałem ledy w kolorze ciepłym, ale nie pasowały mi do reszty oświetlenia, gdzie musiałem założyć 'biały zimny', bo tylko takie były (panel 9 diod smd w tylnej lampce). Jest znacznie jaśniej niż przy tradycyjnych żarówkach. Przy montażu należy zwracać uwagę na polaryzację, bo za pierwszym razem włożyłem żarówkę bez sprawdzenia gdzie jest + i wywaliłem bezpiecznik , a jak wiadomo ledy świecą jak mają plus do plusa, a nie tak jak zwykła żarówka, gdzie nie ma to znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Michalmiko Super to wygląda ale do kompletu pasowała by tam podstopnica z tej serii . Obecna wygląda blado na tle stopek ... ale jeśli "wtykam nos .... to przepraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Michalmiko,muszę dokładniej to sprawdzić,gaz widzę że jest podobnie montowany,sprzęgła dokładnie nie oglądałem,ale hamulec to u mnie jest jedna całość,dźwignia ze stopką więc chyba jednak nie to. poza tym do J11 zestaw jest 4-ro elementowy łącznie z podstopnicą,czyli stówa za jeden element Trochę drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 nowy2011, każda rada jest dobra, nie obrażam się o takie coś Z tego co się orientuję, to podstopnica nie jest wyposażeniem seryjnym i chyba nie można jej dokupić w aso, a ja wolę wszystko utrzymać w oryginale, a po za tym obecna jest łatwa w utrzymaniu czystości.Jacko, a są aluminiowe do J11? Trochę drogo , ale może za jakiś czas będą tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No właśnie te za nieco ponad 4 ry stówki są z pakietu sport,oczywiście aluminiowe. Michałmiko,wracajac do tematu u Ciebie pedał hamulca był cały z dźwignią czy też tak zdejmowany jak gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Może zapytaj w innym aso, bo mnie tez chcieli prawie tyle skasować Hamulec i sprzęgło jest takie samo, czyli sama nakładka - standardowo była to sama guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 jednak różnica jest,u mnie gaz to jest cały element,który jeśli dobrze wypatrzyłem kończy się pod zawiasem dźwigni.Pod stopką nie ma czegoś takiego jak u Ciebie,zaczep czy coś podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchmen Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Cześć . Jakie obecnie polecacie nakładki na pedała hamulca , gazu i sprzęgła, czy gumowe, czy z innego materiału? Obecnie kupiłem używkę nakładki, oryginalną ale raczej długo nie posłuży. Są zestawy oferowane na znanych portalach, ale nie wiem na który się zdecydować, jeżeli ktoś ma już sprawdzony zestaw to proszę o poradę przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi