Gość Nataniel0123 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam . Mam pytanie chciałbym unieruchomić samochód Nissan Micra k12 Chodzi mi o to aby ewetualny koszt naprawy był najniższy ( nie chodzi mi o odp typu włożenie ziemniaka do tłumika) Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Nie bardzo rozumie. Najperw chcesz go uszkodzić a potem zapłacić za naprawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mshtal Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najwyraźniej tak, ale co ważne kolega chce zapłacić jak najmniej proponuje kleme od aku zdjąć lub wyjąć kilka kluczowych bezpiecznikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tutaj z reguły pomagamy sobie w tematach -->jak naprawić usterkę i niedomagania<-- Wygląda na to, że kolega nie posiada kluczyków do tegoż samochodu - tak wnioskuję, bo wspomniał o ziemniaku, a jedynie chce komuś zrobić dowcip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam . Mam pytanie chciałbym unieruchomić samochód Nissan Micra k12 Chodzi mi o to aby ewetualny koszt naprawy był najniższy ( nie chodzi mi o odp typu włożenie ziemniaka do tłumika) Z góry dziękuję za pomoc. Sprzedaj te autko ,i nie bedziesz musiał unieruchmiać a potem naprawiać.Janek Kos wsadzil starą szmatę ,nie ziemniaka wyjal i hulało bez kosztów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel332 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jak chcesz aby syn nie jeździł to powykrecaj koła a tak serio wstaw jakiś dodatkowy immobilaiser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.