sedek Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam micrusów, biorę sie za wymianę sprzegła w micrze k10. Kapie mi jednak od dłuzszego czasu olej z uszczelniacza na wale od strony sprzęgła (koła zamachowego). Przy tej okazji chcę wymienić ten uszczelniacz. Ze zrozumiałych wzgledów chciałbym go dokupić juz wcześniej ale nie znam dokładnych rozmiarów. Jeśli ktoś je zna, prosiłbym o podanie. Znalazłem w jednym z tematów postu takie wymiary 75X94X10, ale nigdy jeszcze nie zaglądałem w to miejsce do micry i musiałby ktoś potwierdzić prawdziwość tych wymiarów, gdyż musze być na sto procent pewien. Cięzko sie jedzie rozbebeszonym autem po cześci do sklepu. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Sprawdź sobie tutaj: http://nissan4u.com/parts/micra/ i po numerze oryginału poszukaj zamiennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 dzięki ulisses Dla wszystkich zainteresowanych uszczelniacz wału micra k10 od strony sprzęgła (tył) ma wymiary 75 x 94 x 10, a jeden z tanszych na rynku i dostępny jest z firmy THO i ma symbol N21072 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.